Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Leu – Iulie 2017

Postat de Urania Horoscop On 1 - July - 2017

Horoscop Urania Lunar – Leu / Iulie 2017Horoscop Lunar Leu Iulie 2017

Horoscop Lunar Leu Iulie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Lună Nouă din zodia Leului, de pe 23 iulie, plantează sămânţa noilor începuturi în casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării – asta însemnând desigur că e cazul să aveţi o nouă garderobă şi/sau coafură datorită unei atitudini cu totul noi. Dacă nu sunteţi pregătiţi pentru schimbări drastice, nu vă îngrijoraţi. E de-abia începutul verii. Ajungeţi şi acolo.

Horoscop Lunar Leu Iulie 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Atât incandescentul Marte, cât şi Soarele însuşi vor pătrunde furtunos în zodia Leului, dar să nu fiţi surprinşi dacă cei care vă iubesc sunt puţin uimiţi de irascibilitatea dumneavoastră. Aveţi grijă să nu reacţionaţi exagerat la ceea ce se poate dovedi a nu fi decât o ofensă imaginară, în special în jurul datelor de 17 şi 20 iulie.

Horoscop Lunar Leu Iulie 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Pe 17 iulie, Venus va forma o cuadratură cu confuzul Neptun. Ca urmare, e posibil ca o persoană să profite de dumneavoastră din punct de vedere financiar, dar se mai poate şi să pierdeţi banii sau cârdurile. Dacă nu aveţi cu adevărat nevoie de ele, lăsaţi acasă lucrurile importante. Ţineţi o bancnotă în pantof, pentru orice eventualitate.

Horoscop Lunar Leu Iulie 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Soarele, Mercur şi Marte vor rămâne o perioadă în Rac, zodia care-i aparţine emotivei Luni. Asta le poziţionează în casă a douăsprezecea, a intimităţii. Deşi de obicei nu vă deranjează să vă exprimaţi sentimentele, circumstanţele care vă scapă de sub control vă pot face să suferiţi în tăcere. Nu durează mult.

Horoscop Lunar Leu Iulie 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 1,4,7,11
Zile nefavorabile : 13,16,17,20


.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Iunie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.06.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI