Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Ianuarie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 15-21 Ianuarie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Pesti August 2017

Postat de Urania Horoscop On 2 - August - 2017

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Agusut 2017Horoscop Lunar Pesti Agusut 2017

Horoscop Lunar Pesti Agusut Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Generosul Jupiter va fi în relaţii bune cu prudentul Saturn pe 27 august. Brusc, totul pare în ordine cu lumea şi cu cei care o locuiesc. Este un moment excelent pentru a planifica o reuniune, mai ales dacă instinctul vă spune că o vrajbă s-a diminuat suficient de mult pentru a trece la negocieri creative.

Horoscop Lunar Berbec Iulie 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Mercur va intra în mişcare retrogradă pe 12 august. El se va afla în casă a şaptea, a parteneriatelor, aşa că vă puteţi aştepta să luaţi legătura cu o persoană la care vă gândiţi des, dar pe care n-aţi mai văzut-o de mult. Misiunea constă în a rezista impulsului de a romanţa trecutul. Amintiţi-vă totul – şi cele bune, şi cele mai puţin bune.

Horoscop Lunar Pesti Agusut 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi Succes.

Dacă sunteţi gata să intraţi în biroul unei anumite persoane şi să cereţi o majorare de salariu, o primă sau o promovare, mai întâi vă rog să stabiliţi o întâlnire. Şi vă mai rog să faceţi asta cât mai aproape de data de 10 sau de 11 august. Mercur va deveni retrograd pe 12, aşa că va trebui să aşteptaţi până când primiţi veşti, dar măcar lucrurile s-au pus în mişcare cu ajutorul unor energii pozitive.

Horoscop Lunar Pesti Agusut 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Dacă încercaţi să ieşiţi treptat dintr-o relaţie, o conversaţie din jurul datei de 24 august vă poate deschide ochii asupra faptului că persoana respectivă nu înţelege aluzia. Dacă vreţi într-adevăr să scăpaţi, va trebui să-i spuneţi în faţă că s-a terminat. Daţi-i drumul. Ştiţi ce să spuneţi.

Horoscop Lunar Pesti Agusut 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 10, 13, 20, 22, 27
Zile nefavorabile : 3, 4, 5, 16,21,24


.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 15-21 Ianuarie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 14.01.2022 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

14 ianuarie - Alexandru Macedonski, Andrei Gheorghe, lon Constantin Sanatescu, Benedict Arnold, Albert Schweitzer, Hal Roach, William Bendix, Andy Rooney, Jack Jones, Faye Dunaway, LL Cool J, Jason Bateman, Berthe Morisot, Piotr Petrovici Semionav-Tian-$anski, Victor Socaciu, Angela Lindvall.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI