Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Mai 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 15-21 Mai 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Rac – Aprilie 2017

Postat de Urania Horoscop On 30 - March - 2017

Horoscop Urania Lunar – Rac / Aprilie 2017

Horoscop Lunar Rac Aprilie 2017

Horoscop Lunar Rac Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Soarele, Mercur şi Marte vor trece pe rând prin realista zodie a Taurului, casa a unsprezecea, a prietenilor şi a afilierilor de grup. Aceste energii combinate, cu spirit practic şi dornice de calitate, vă vor prezenţa unor oameni cu care simţiţi că aveţi o strânsă legătură. Dacă sunteţi în căutarea unor prieteni, îi veţi găsi cu siguranţă.

Horoscop Lunar Rac Aprilie 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Fermecătoarea Venus se află deocamdată în mişcare retrogradă. Pe 2 aprilie, ea va reveni în zodia Peştilor şi vă va determina să revizuiţi şi să reevaluaţi relaţiile cu oameni aflaţi acum departe, temporal sau geografic. Veţi dori să luaţi legătura cu ei, iar dacă sunteţi foarte siguri că au evoluat la fel de mult ca dumneavoastră – ei bine, atunci de ce nu?

Horoscop Lunar Rac Aprilie 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Dacă, în jurul datei de 6 aprilie, deveniţi brusc conştienţi că copiii au nevoie de ceva scump, deşi nu sunteţi siguri că vă permiteţi, veţi dori să cumpăraţi acel lucru. Şi nu e vorba numai de copii. Veţi proceda la fel cu toţi cei care vă sunt dragi, mai ales dacă sunteţi orbiţi de iubire. Nu vă puneţi într-o situaţie financiară precară. Faceţi ce puteţi – nimic mai mult.

Horoscop Lunar Rac Aprilie 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Marte pătrunde în Gemeni pe 21 aprilie. Această planetă impulsivă se va afla într-o zodie extrem de comunicativă. Asta poate însemna că nu veţi putea reacţiona întotdeauna cu obişnuita dumneavoastră răbdare atunci când cineva vă cere o favoare – în special dacă este una pe care i-aţi mai făcut-o de nenumărate ori. Poate că a venit timpul să trageţi adânc aer în piept şi să spuneţi „nu”.

Horoscop Lunar Rac Aprilie 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 6, 12, 16, 17, 18, 19
Zile nefavorabile 4,5,20,21,28Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 15-21 Mai 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 14.05.2021 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culi¬nar: salată cu crutoane.

14 mai - Paul Ehrlich, Thomas Gainsborough, Otto Klemperer, Laszlo Kovacs, Bobby Darin, George Lucas, Robert Zemeck-is, David Byrne, Tim Roth, Jose Da Silveira, Cate Blanchett, Danny Wood.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI