Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Rac August 2017

Postat de Urania Horoscop On 2 - August - 2017

Horoscop Urania Lunar – Rac / Agusut 2017Horoscop Lunar Rac Agusut 2017

Horoscop Lunar Rac Agusut Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Luna aceasta va fi extrem de intensă. Dacă aveţi de gând să vă luaţi câteva zile libere, faceţi tot posibilul să fie în perioada weekendului care începe cu ziua de 25 august. Mercur se va afla în mişcare retrogradă, aşa că va trebui să detectaţi şi să remediaţi o mulţime de lucruri. Venus, în schimb, va ajunge în incandescentă şi jucăuşa zodie a Leului. Chiar dacă v-aţi împotmolit sau sunteţi în întârziere, veţi găsi o modalitate de a vă amuza.

Horoscop Lunar Rac Agusut 2017- Dragoste si Prieteni

Horoscop Lunar Dragoste si Prieteni.

Venus va petrece cea mai mare parte din lună în Rac. Pentru că este atât de magnetică, iar dumneavoastră vă simţiţi atât de bine în compania ei, aşteptaţi-vă ca cel puţin o persoană să vă ceară un sfat pe care numai dumneavoastră i-l puteţi da. Aveţi grijă să nu vă implicaţi excesiv. Va trece şi asta – şi încă repede.

Horoscop Lunar Rac Agusut 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi Succes.

Luna aceasta vor avea loc două eclipse, iar ambele vă vor activa casele banilor. Schimbările financiare la care vă aşteptaţi sunt pe cale să se petreacă, dar sunt însoţite şi de altele, neprevăzute. Păstraţi-vă calmul. E vorba doar de a stabili priorităţi. Ce e important şi ce nu? Gândiţi-vă la acest proces ca la un fel de năpârlire. Dacă nu aveţi nevoie de un anumit lucru, atunci de ce să vă mai împovăraţi cu el fară rost?

Horoscop Lunar Rac Agusut 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Pe 4 august, expansivul Jupiter va forma o cuadratură cu intensul Pluton, creând condiţiile pentru ceea ce, adesea, dă naştere din punct de vedere astrologie complexului lui Zeus. Nu toată lumea va fi afectată, dar dacă observaţi că o persoană dragă pare dintr-odată plină de sine, măcar ştiţi de unde i se trage. Asta nu înseamnă că trebuie să fiţi cooperanţi, mai ales dacă omul devine iraţional.

Horoscop Lunar Rac Agusut 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1,10, 11,20, 22, 27, 28
Zile nefavorabile:3, 4, 5, 7, 12, 18, 21


.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI