Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Rac – Iulie 2017

Postat de Urania Horoscop On 1 - July - 2017

Horoscop Urania Lunar – Rac / Iulie 2017Horoscop Lunar Rac Iulie 2017

Horoscop Lunar Rac Iulie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

E vremea pentru jocuri! Soarele, Marte şi Mercur vor trece prin zodia Leului, incandescentă şi mare amatoare de distracţii. Veţi descoperi cel puţin o modalitate de a vă satisface şi amuza mintea. Cea mai bună soluţie este să găsiţi un curs sau alte tipuri de adunări regulate unde minţile curioase se pot întâlni. E posibil să cunoaşteţi o persoană care vă fascinează din mai multe motive.

Horoscop Lunar Rac Iulie 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Pe 4 iulie, Venus pătrunde în abilă şi vorbăreaţa zodie a Gemenilor – ceea ce, de obicei, ar putea să însemne că e vorba mai curând de socializare decât de întâlniri intime. Nu şi pentru nativii din Rac, pentru care Venus va rămâne în casă a douăsprezecea, a întâlnirilor clandestine, până la sfârşitul lunii, îndemnându-i să fie foarte selectivi în privinţa alegerii companiei.

Horoscop Lunar Rac Iulie 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Pe 20 iulie, impulsivul Marte va pătrunde furtunos în casă a doua, în timp ce se formează o la fel de impulsivă cuadratură între surprinzătorul Uranus şi Soarele din Rac. Lăsaţi acasă banii sau cârdurile – că nu cumva să pariaţi totul pe ceea ce vi se pare că reprezintă un câştig garantat. Este o zi extrem de imprevizibilă. Vă rog, fără mişcări majore.

Horoscop Lunar Rac Iulie 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Pe 22 iulie, la doar două zile după pătrunderea lui Marte în zodia Leului, Soarele îi urmează exemplul şi, dintr-odată, cele două mingi de foc de pe cer îşi vor căuta publicul potrivit. Poate că săptămâna aceasta agendă dumneavoastră conţine diverse evenimente dramatice. Ar fi bine ca în aceste planuri să nu fie inclusă şi vreo persoană care ştie cum să vă manipuleze.

Horoscop Lunar Rac Iulie 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 10, 11, 14, 19, 25
Zile nefavorabile : 2, 3, 4, 5, 8, 20


.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Iunie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.06.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI