Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Sagetator August 2017

Postat de Urania Horoscop On 2 - August - 2017

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Agusut 2017Horoscop Lunar Sagetator Agusut 2017

Horoscop Lunar Sagetator  Agusut Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Soarele şi Marte sunt nişte sfere de foc astrologice. Sunt purtătorii vigorii şi entuziasmului şi au de gând să petreacă o mulţime de timp în dramatică şi teatrală zodie a Leului. Aceasta este tot un semn de foc, aşa că nu ştie niciodată când e cazul să se retragă. Evident că nu veţi avea parte de prea multă odihnă, dar puteţi conta pe faptul că vă veţi simţi bine.

Horoscop Lunar Sagetator  Agusut 2017- Dragoste si Prieteni

Horoscop Lunar Dragoste si Prieteni.

Venus se află în Racul orientat spre cămin şi familie, adică în casă a opta, a relaţiilor intime şi a finanţelor comune, îndemnându-vă să staţi luna aceasta cât mai aproape de casă – dar asta nu înseamnă că veţi fi plictisiţi sau singuri. S-ar putea să trebuiască să-i sugeraţi unei persoane doritoare de afecţiune că e timpul să plece acasă.

Horoscop Lunar Sagetator  Agusut 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi Succes.

În jurul datei de 17 august e posibil să fiţi tentaţi să acţionaţi impulsiv cu privire la o anumită problemă financiară – dar, vă rog, stăpâniţi-vă. în afară de faptul că Mercur se află în mişcare retrogradă, se mai formează şi o cuadratură extravagantă şi deloc realistă între Venus şi Jupiter. Moderaţia n-a fost niciodată punctul forte al unei asemenea echipe. Faceţi-vă timp şi verificaţi cifrele – să zicem, trei săptămâni?

Horoscop Lunar Sagetator  Agusut 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Mercur îşi va încetini înaintarea şi va intra în mişcare retrogradă pe 12 august în precisă şi meticuloasa zodie a Fecioarei – parcurgând casa a zecea, a carierei. Nu vă speriaţi. Dacă aveţi în agendă întâlniri profesionale, probabil că va trebui să le reprogramaţi – măcar o dată, lucru care poate deveni iritant -, însă dacă sunteţi isteţi, folosiţi timpul suplimentar pentru a vă asigura că totul e bine organizat.

Horoscop Lunar Sagetator  Agusut 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1,2, 10, 13, 20, 22, 27
Zile nefavorabile:2,4, 5,7, 12, 16, 18,21


.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI