Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Sagetator – Iulie 2017

Postat de Urania Horoscop On 1 - July - 2017

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Iulie 2017Horoscop Lunar Sagetator Iulie 2017

Horoscop Lunar Sagetator Iulie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Dacă încă nu aţi stabilit data plecării în vacanţă, weekendul care începe cu ziua de 7 iulie reprezintă un moment minunat de a pune lucrurile în mişcare. Dacă responsabilităţile de la serviciu vă împiedică să călătoriţi, asta nu înseamnă că nu trebuie să vă distraţi. Un cer plin de energiile Racului orientat spre cămin asigură o ambianţă astrologică perfectă pentru a vă destinde în sânul familiei.

Horoscop Lunar Sagetator Iulie 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Jupiter – guvernatorul planetar – se află încă de astă-toamnă în casă a unsprezecea, a prietenilor şi a afilierilor de grup, şi v-aţi bucurat de fiecare clipă în stilul caracteristic zodiei Săgetătorului. Petrecerile şi reuniunile spontane în casa dumneavoastră sunt fabuloase şi par să nu se mai sfârşească. Pe 7, 14 sau 18 iulie sunt toate şansele să petreceţi o seară minunată, încântătoare şi total neplanificată.

Horoscop Lunar Sagetator Iulie 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Soarele din Rac vă determină să vă gândiţi la renovare, la adăugarea unei camere sau la mutarea într-o altă casă. Adevărul e că, probabil, nu veţi putea face faţă financiar acestor întreprinderi decât luna viitoare – iar dacă aşa stau lucrurile, trebuie să practicaţi străvechea artă a răbdării. Dacă în familie intră un membru nou, uman sau animal, va fi o plăcere să-i faceţi loc.

Horoscop Lunar Sagetator Iulie 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Soarele, Mercur şi Marte vor trece pe rând prin Leu – o zodie înrudită, extrem de jucăuşă şi de dramatică, dar şi imposibil de ignorat. Veţi avea o energie inepuizabilă atunci când vine vorba de socializare, dar nu uitaţi că somnul este o componentă importantă a bunei dispoziţii alături de ceilalţi. Aveţi nevoie de cel puţin şase ore pe noapte – fără să punem la socoteală de câte ori mai trageţi câte un pui de somn în timpul zilei.

Horoscop Lunar Sagetator Iulie 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 6,7, 10, 11, 18, 19, 24
Zile nefavorabile : 2,4, 8,9, 17


.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Iunie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.06.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI