Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Scorpion – Aprilie 2017

Postat de Urania Horoscop On 30 - March - 2017

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Aprilie 2017

Horoscop Lunar Scorpion Aprilie 2017

Horoscop Lunar Scorpion Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Luna Plină de pe 11 aprilie va face echipă cu expansivul Jupiter pentru a activa casa a douăsprezecea într-un mod extrem de agreabil. De fapt, dacă încercaţi să aflaţi care e momentul potrivit pentru a vă extrage partenerul din iureşul vieţii cotidiene şi a-1 antrena într-o conversaţie serioasă despre viitor, nu mai căutaţi. Aşa se nasc amintirile.

Horoscop Lunar Scorpion Aprilie 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Marte, Mercur şi Soarele vor trece pe rând prin senzuala zodie a Taurului, casa a şaptea, a parteneriatelor. E de la sine înţeles că, dacă aveţi o relaţie, n-ar trebui să vă supraîncărcaţi agenda socială comună. De ce să vă puneţi în situaţia de a le spune poveşti unor prieteni care nu vor crede o iotă?

Horoscop Lunar Scorpion Aprilie 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
De obicei, vă număraţi printre ultimii depunători ai declaraţiilor de venituri, însă anul acesta nu ar trebui să vă forţaţi norocul. De ce să deveniţi ţinta unui audit sau a unei cercetări? Ingrijiţi-vă de toate din timp.

Horoscop Lunar Scorpion Aprilie 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Mercur va intra în mişcare retrogradă pe 9 aprilie, iar din locul ocupat în Taur, casa a şaptea, a parteneriatelor, vă va inspira să contactaţi o persoană la care v-aţi gândit des în ultimul timp şi pe care n-aţi mai văzut-o de multă vreme. Acestea fiind zise, deoarece Venus va rămâne şi ea în mişcare retrogradă până pe 15 aprilie, gândiţi-vă bine dacă vreţi sau nu să reintre în viaţa dumneavoastră.

Horoscop Lunar Scorpion Aprilie 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 2,10, 11, 12, 16, 27
Zile nefavorabile 4, 7, 8, 9, 20, 21Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI