Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Scorpion August 2017

Postat de Urania Horoscop On 2 - August - 2017

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Agusut 2017Horoscop Lunar Scorpion Agusut 2017

Horoscop Lunar Scorpion Agusut Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

O pereche de eclipse va activa axa care conţine la un capăt căminul şi familia, iar la celălalt capăt cariera. Aceste evenimente astrale iau lucrurile în serios, aşa că să nu fiţi surprinşi dacă circumstanţe urgente vă vor obliga să jonglaţi brusc cu timpul şi cu energia. Faceţi tot ce vă stă în putinţă şi nu lăsaţi pe nimeni să vă învinovăţească pentru ceea ce nu puteţi rezolva.

Horoscop Lunar Scorpion Agusut 2017- Dragoste si Prieteni

Horoscop Lunar Dragoste si Prieteni.

Pe 12 august Mercur se va opri în loc, apoi va intra într-o mişcare aparent retrogradă pentru o perioadă de trei săptămâni. Deoarece se află în casă a unsprezecea, a prietenilor şi a afilierilor de grup, probabil că trebuie să vă aşteptaţi să auziţi cel puţin una dintre vocile din trecut cărora le-aţi dus dorul. Sigur, acum e momentul potrivit pentru o reuniune. Vedeţi dacă nu cumva puteţi aduna laolaltă toată gaşca.

Horoscop Lunar Scorpion Agusut 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi Succes.

Primele trei săptămâni din august vor fi probabil destul de imprevizibile în ce priveşte problemele băneşti, dar nu vă îngrijoraţi. Staţi liniştiţi până trece furtuna. Pe 27 august, un trigon imparţial între generosul Jupiter şi practicul Saturn va aduce cu sine informaţiile de care aveţi nevoie pentru ca toate părţile implicate să ia decizii bine fundamentate.

Horoscop Lunar Scorpion Agusut 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Pe 4 august, o cuadratură destul de problematică apare între Pluton, guvernatorul planetar, şi Jupiter, care nu încetează să amplifice energia planetelor pe care le întâlneşte în cale. Pluton are tendinţa de a fi uneori un pic cam autoritar. Deşi sunteţi obişnuiţi să vă confruntaţi cu energia lui, de data asta ceea ce pare o situaţie minoră se poate transforma într-o luptă majoră pentru putere. Puneţi-vă centura de siguranţă.

Horoscop Lunar Scorpion Agusut 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:10,11, 13, 20, 22
Zile nefavorabile:7, 9, 12, 15, 18,21,24


.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI