Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Scorpion – Iulie 2017

Postat de Urania Horoscop On 1 - July - 2017

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Iulie 2017Horoscop Lunar Scorpion Iulie 2017

Horoscop Lunar Scorpion Iulie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Weekendul care începe cu 7 iulie pare croit special pentru recreere – adică aşa cum vă place cel mai mult. Un sextil romantic între Mercur, aflat în pasionala zodie a Leului, şi iubitoarea Venus va da startul, însă, având în vedere Luna Plină care soseşte a doua zi, nu e greu de înţeles că veţi fi în braţele persoanei iubite. înainte de a pleca, aveţi grijă să vă terminaţi treburile.

Horoscop Lunar Scorpion Iulie 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

începând cu 4 iulie, cu Venus în sociabila şi jucăuşa zodie a Gemenilor, casa a opta, a întâlnirilor intime, luna aceasta va fi la fel de încinsă în interiorul casei, cât şi în afara ei. Dacă nu aveţi momentan o relaţie, Universul va fi fericit să vă trimită câţiva tovarăşi de distracţie noi – de tipul celor care nu se dau în lături să se distreze fără să pună condiţii.

Horoscop Lunar Scorpion Iulie 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Pe 18 iulie, Venus va intra într-o relaţie cu generosul Jupiter
iar această pereche conduce la bogăţie. Şansa se dublează deoarece Venus se află în casă a opta, a finanţelor comune. Dacă vă gândiţi să faceţi investiţii, acum e momentul. Trigonul solid format pe 19 iulie între gânditorul Mercur şi practicul Saturn vă inspiră să luaţi decizii înţelepte.

Horoscop Lunar Scorpion Iulie 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

în a treia decadă a lunii, Soarele şi Marte vor pătrunde furtunos în incandescentă şi dramatică zodie a Leului, casa a zecea, a carierei. Dacă aţi încercat să atrageţi atenţia unui superior, cu siguranţă că acum veţi reuşi. Adevărul este că reflectoarele se vor concentra asupra a tot ce aţi făcut, bun sau rău. Dacă ascundeţi un anumit lucru, nu va rămâne multă vreme nedescoperit.

Horoscop Lunar Scorpion Iulie 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 6,7, 8,14, 18,19
Zile nefavorabile : 2,5,9, 16, 20


.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI