Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Taur – Aprilie 2017

Postat de Urania Horoscop On 30 - March - 2017

Horoscop Urania Lunar – Taur / Aprilie 2017Horoscop Lunar Taur Aprilie 2017

Horoscop Lunar Taur Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Casa a unsprezecea, a grupurilor şi a celor cu păreri asemănătoare, va fi ocupată aproape toată luna de Venus. Totul se petrece în confuză, visătoarea şi atât de spirituală zodie a Peştilor. Graţie acestui farmec legendar, dacă sunteţi implicaţi într-un grup metafizic sau filozofic, e posibil să fiţi chemaţi să preluaţi cârma în absenţa persoanei care se află de obicei în această postură.

Horoscop Lunar Taur Aprilie 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Există tot felul de modalităţi de a-i spune unei persoane c-o iubeşti, iar dumneavoastră sunteţi extrem de pricepuţi la asta. Pentru că Venus – afectuosul guvernator planetar al Taurului – e de serviciu toată luna în creativă şi romantică zodie a Peştilor, nu e greu de imaginat că veţi găsi o modalitate inventivă de a-i comunica unui nou admirator că vă pasă de el. Dar nu uitaţi să procedaţi la fel şi cu prietenii adevăraţi şi încercaţi.

Horoscop Lunar Taur Aprilie 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Pe 6 aprilie, Saturn, planeta orientată spre carieră, intră în mişcare retrogradă şi e gata să vă ajute să treceţi în revistă recentele performanţe de la serviciu. Incandescentul Marte, aflat în Taur, va forma în aceeaşi zi un trigon favorabil cu intensul Pluton. Dacă vreţi într-adevăr să fiţi remarcaţi, actualizaţi-vă CV-ul, dacă este posibil cu ajutorul unui profesionist. E timpul să vă gândiţi la recrearea imaginii dumneavoastră profesionale.

Horoscop Lunar Taur Aprilie 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Cu o zi înainte ca Mercur să se oprească din drum şi să pornească înapoi în mişcare retrogradă, lucru care se va petrece pe 9 aprilie, două cuadraturi extrem de dificile vor transmite o anumită stare de tensiune în domeniul relaţiilor. Veţi simţi impulsul de a acţiona imediat, dar e mai bine să n-o faceţi. E posibil să nu deţineţi toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a lua o decizie bună. încrucişaţi-vă braţele şi staţi liniştiţi. Când a fost oare cineva capabil să vă grăbească?

Horoscop Lunar Taur Aprilie 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 6,7, 16, 17, 26, 27
Zile nefavorabile 8, 9, 10, 20, 21Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI