Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-2 Iunie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-2 Iunie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Taur August 2017

Postat de Urania Horoscop On 2 - August - 2017

Horoscop Urania Lunar – Taur / Agusut 2017Horoscop Lunar Taur Agusut 2017

Horoscop Lunar Taur Agusut Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Pe 27 august, sociabilul Jupiter şi prudentul Saturn vor forma un sextil stimulator, care favorizează întâlnirile şi întâmplările norocoase. în cazul de faţă, tendinţa lor de a ne conduce în locul potrivit şi la momentul potrivit poate însemna că veţi întâlni o persoană care vă va bucura atât mintea, cât şi sufletul.

Horoscop Lunar Taur Agusut 2017- Dragoste si Prieteni

Horoscop Lunar Dragoste si Prieteni.

Mercur va petrece toată luna în casă a cincea, a distracţiilor şi a tovarăşilor de joacă. Deşi jumătate din lună Mercur se va mişca retrograd, asta nu înseamnă că nu veţi avea parte de o distracţie fabuloasă alături de o persoană pe care n-aţi mai văzut-o de mult, indiferent cât timp s-a scurs de când aţi dansat ultima oară.

Horoscop Lunar Taur Agusut 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi Succes.

Pe 12 august, Mercur va intra în mişcare retrogradă în zodia Fecioarei orientată spre muncă. Pentru că are tendinţa de a vă atrage atenţia asupra necesităţii de a reface ceva, poate trebuie să reluaţi un proiect pe care l-aţi crezut încheiat. Nu vă bosumflaţi. Asiguraţi-vă doar că, de data asta, este corect făcut.

Horoscop Lunar Taur Agusut 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Luna aceasta vor avea loc două eclipse. Pentru că se petrec în
două semne fixe şi încăpăţânate, la fel ca Taurul, poate că vă vine
mai greu ca de obicei să faceţi faţă schimbărilor ce vă ies în cale
prin intermediul lumii exterioare. Poate că nu le-aţi programat,
dar probabil că va trebui să le acceptaţi. Cea mai bună soluţie este cooperarea.

Horoscop Lunar Taur Agusut 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1,2, 3, 10, 13, 19, 27
Zile favorabile:4, 5, 9, 15, 16, 18


.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-2 Iunie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 28.04.2023 Luna în Leu de la 8:47. Toate tratamentele la cald sunt favorizate - împachetările fango pentru slăbit, saună sau o simplă baie fierbinte. Sfat culinar: mere coapte.

28 aprilie- George Lesnea, Traian Cosovei, Harry Hou-dini, Roscoe „Fatty" Arbuckle, Joseph Barbera, Lawrence Ferlinghetti, Steve McQueen, Louie Anderson, Annabel-la Sciorra, Sharon Corr, Mase, Alyson Hannigan, Peyton Manning.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI