Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Taur – Iulie 2017

Postat de Urania Horoscop On 1 - July - 2017

Horoscop Urania Lunar – Taur / Iulie 2017Horoscop Lunar Taur Iulie 2017

Horoscop Lunar Taur Iulie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Unul dintre locurile dumneavoastră favorite este căminul, unde sunteţi înconjuraţi de cei dragi şi de diverse lucruri speciale, în iulie veţi avea suficient timp să vă bucuraţi de toate acestea graţie Soarelui, lui Mercur şi lui Marte, care vor trece prin Racul iubitor de cămin şi de familie. Atenţia vă va fi cu siguranţă atrasă de casă. Luaţi-vă concediu luna viitoare.

Horoscop Lunar Taur Iulie 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Fiindcă veni vorba de Marte în Rac, să ne referim acum la casă a treia – a conversaţiilor şi a comunicării – şi, totodată, la faptul că Marte este extrem de pasional. Dacă v-aţi concentrat o vreme atenţia asupra unei persoane anume şi încă nu v-aţi exprimat sentimentele, nu veţi mai fi sfioşi mult timp. Marte nu e deloc renumit pentru răbdare – şi aţi aşteptat destul, nu?

Horoscop Lunar Taur Iulie 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Luna aceasta veţi avea chef de distracţie, dar veţi dori şi să rămâneţi apropiaţi, pe cât posibil, de casă. Dacă faceţi cheltuieli, probabil că banii se duc pe un centru de distracţii sau pe vreo altă creaţie electronică ce se adaugă inventarului familial. Venus se află în comunicativa zodie a Gemenilor, îndemnându-vă să ţineţi pasul cu progresul, nu să vă limitaţi la ceva inferior celei mai bune achiziţii.

Horoscop Lunar Taur Iulie 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Nu cumva să intraţi în vreo dispută legată de religie, sport sau politică cu o persoană apropiată, mai ales în jurul datei de 16 iulie. Mai întâi, va trebui să constataţi că nu sunteţi de acord – apoi să-i acceptaţi pe cei dragi aşa cum sunt, chiar dacă alegerile şi convingerile lor vă creează o stare de stupoare. Relaxaţi-vă. Lăsaţi lucrurile în voia lor. Aveţi altele mai importante de făcut.

Horoscop Lunar Taur Iulie 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 6,7, 11, 14, 18, 19
Zile nefavorabile : 2,9, 16, 17, 29


.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI