Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Mai 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 15-21 Mai 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Varsator – Aprilie 2017

Postat de Urania Horoscop On 30 - March - 2017

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Aprilie 2017

Horoscop Lunar Varsator Aprilie 2017

Horoscop Lunar Varsator Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Pe 21 aprilie, energicul Marte pătrunde în casă a cincea, a recreerii, a tovarăşilor de distracţii şi a activităţilor din timpul liber. Este vorba de extrem de jucăuşa zodie a Gemenilor. E momentul să lăsaţi la o parte responsabilităţile şi să vă distraţi serios – cu atât mai mult cu cât chiar meritaţi s-o faceţi. Relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de compania şi de veselia prietenilor.

Horoscop Lunar Varsator Aprilie 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Cu robustul Saturn în casă a unsprezecea, probabil că, în ultimii ani, v-aţi făcut o serie de prieteni buni – iar unul dintre ei e gata să vă demonstreze cât de loial vă este. Pe 4 aprilie, o situaţie dificilă va fi rezolvată mult mai uşor pentru că cineva vă susţine.

Horoscop Lunar Varsator Aprilie 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Călătoria lui Venus prin Peşti, casa a doua, a chestiunilor băneşti, continuă până pe 28 aprilie, dând naştere anumitor probleme, mai ales că până pe 15 aprilie se va afla în mişcare aparent retrogradă. Aşa că, dacă cineva profită de dumneavoastră, e posibil să nu vă daţi seama până când nu va reveni la mersul direct. Acum, după ce ştiţi ce se poate întâmpla, e momentul să stabiliţi anumite graniţe pentru cei de care nu sunteţi siguri.
Tranzite delicate
Saturn va intra în mişcare retrogradă pe 6 aprilie, iar după câteva zile Mercur face acelaşi lucru. Puteţi fi aproape siguri de faptul că blocajele, amânările şi complicaţiile neprevăzute vor apărea atunci când vă aşteptaţi mai puţin. încercaţi să nu vă simţiţi frustraţi şi uitaţi-vă mai bine în jur. Pe cine aţi întâlnit şi/sau ce aţi văzut şi v-a plăcut, dar n-a făcut parte din program?

Horoscop Lunar Varsator Aprilie 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 5,6, 10, 24
Zile nefavorabile 7,8, 9,21,22, 30Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 15-21 Mai 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 14.05.2021 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culi¬nar: salată cu crutoane.

14 mai - Paul Ehrlich, Thomas Gainsborough, Otto Klemperer, Laszlo Kovacs, Bobby Darin, George Lucas, Robert Zemeck-is, David Byrne, Tim Roth, Jose Da Silveira, Cate Blanchett, Danny Wood.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI