Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Varsator August 2017

Postat de Urania Horoscop On 2 - August - 2017

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Agusut 2017Horoscop Lunar Varsator Agusut 2017

Horoscop Lunar Varsator  Agusut Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Cu Soarele şi Marte în zodia Leului amatoare de distracţii, cu toţii vom avea luna aceasta chef să ne jucăm – dar nativii din Vărsător se bucură de marea şansă de a găsi timpul, resursele şi compania perfectă pentru a transforma o călătorie spontană de o zi într-o amintire minunată. Dacă puteţi scăpa mai multe zile, alegeţi weekendul care începe cu 25 august, atunci când Venus vă va adăuga în agendă un strop de romantism.

Horoscop Lunar Varsator  Agusut 2017- Dragoste si Prieteni

Horoscop Lunar Dragoste si Prieteni.

Un cer plin de imbolduri dinspre semnele de foc şi de aer vă va împiedica să găsiţi timp pentru propria persoană – ceea ce înseamnă şi că nu veţi fi singuri. Acest clan sociabil vă va pune în legătură cu un nou grup de prieteni care vă împărtăşeşte total idealurile şi aspiraţiile – şi, la urma urmei, despre ce altceva e vorba dacă nu de păstrarea intactă a independenţei?

Horoscop Lunar Varsator  Agusut 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi Succes.

Mercur va intra în mişcare retrogradă pe 12 august în zodia Fecioarei, casa a opta, a resurselor şi a capitalurilor comune. Dacă v-aţi luptat pentru o moştenire sau aţi întâmpinat dificultăţi la obţinerea unui împrumut sau a unei ipoteci, amânările vor mai dura trei săptămâni. E posibil să nu deţineţi toate informaţiile necesare. Folosiţi această perioadă pentru a vă face temele.

Horoscop Lunar Varsator  Agusut 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Horoscop Lunar Bani şi Succes.

Luna aceasta au loc două eclipse, ambele activându-vă axa relaţiilor. Aşteptaţi-vă la impulsuri şi evenimente bruşte în acest sector în jurul datelor de 7 şi 21 august, dar nu uitaţi că efectele eclipselor au nevoie de timp pentru a se manifesta. Aveţi încredere în instinct şi luaţi-vă rămas-bun atunci când vă împinge s-o faceţi.

Horoscop Lunar Varsator  Agusut 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:10,11, 13, 20, 22, 27
Zile nefavorabile:3, 4,5,7,21,24


.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI