Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Pesti – Iulie 2017

Postat de Urania Horoscop On 1 - July - 2017

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Iulie 2017Horoscop Lunar Pesti Iulie 2017

Horoscop Lunar Pesti Iulie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Soarele, Mercur şi Marte vor trece cu rândul prin casa a cincea, a tovarăşilor de distracţii şi a recreerii – lucru care poate însemna că veţi avea ocazia să mergeţi la multe petreceri. Pentru că aceste planete vor purta straiele Racului orientat spre cămin, probabil că veţi planifica multe întâlniri la dumneavoastră acasă.

Horoscop Lunar Pesti Iulie 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

O luptă pentru putere de pe 2 sau 9 iulie care se declanşează între cineva drag şi un prieten nu are cum să se termine bine. Acelaşi lucru e valabil pentru dezacorduri între copiii şi prietenii dumneavoastră – mai ales dacă se referă la timpul petrecut alături de ei. Toţi cei care nu înţeleg că pe primul loc se află copiii ar trebui informaţi imediat în legătură cu acest lucru.

Horoscop Lunar Pesti Iulie 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Surprinzătorul Uranus creează de câţiva ani haos în casă a doua, aşa că a spune că imaginea financiară este un exemplu de situaţie de genul „ori la bal, ori la spital” ar reprezenta doar o jumătate de adevăr. Totuşi, aţi învăţat să trăiţi cu ea şi sunteţi pregătiţi pentru nesiguranţa din acest sector. Această trăsătură prinde bine în jurul datelor de 4 şi 20 iulie. Totuşi, nu atacaţi prea tare fondul de urgenţă.

Horoscop Lunar Pesti Iulie 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Lună Nouă de pe 23 iulie soseşte în incandescentul şi romanticul Leu, casa a şasea, a muncii şi a relaţiilor de la locul de muncă. Dacă aţi pus ochii pe cineva din partea opusă a biroului, terminaţi în scurt timp cu această absurditate. Dacă nu v-o ia înainte persoana în cauză, desigur.

Horoscop Lunar Pesti Iulie 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 6,7, 14, 18, 19, 24
Zile nefavorabile : 2,4,5, 13, 16


.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Iunie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.06.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI