Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscopul Familie 2015

Postat de Urania Horoscop On 28 - January - 2015 Adauga un comentariu

Horoscopul Familiei 2015 – Berbec
FAMILIE – în curs de apropiere
Dacă vor să păstreze pacea şi înţelegerea în casă, Berbecii nu trebuie să fie brutali. încercaţi să schimbaţi tactica şi să vă impuneţi linia de conduită cu blândeţe şi fără a insista, şi atunci veţi vedea că cel dragi vor accepta cu bucurie multe din argumentele dvs. La jumătatea primăverii şi a toamnei e posibil un conflict legat de o moştenire sau
împărţirea unul bun imobiliar, când unii dintre Berbeci vor trebui să joace rolul de conciliator. La începutul iernii, ajutorul dvs. le va fi necesar unor rude îndepărtate. Nu le Ignoraţi.
Horoscopul Familiei 2015 – TAUR

Horoscopul familiei 2015

FAMILIE – Ajutorul este reciproc
Nu refuzaţi ajutorul pe care vi-l oferă cei dragi şi prietenii. Ei o fac din toată inima şi nu aşteaptă nimic în schimb – veţi înţelege în sfârşit asta în anul care vine. În viaţa dvs. multe lucruri se vor aranja pe principiul ajutorului reciproc. Şi dvs. va trebui să depuneţi eforturi serioase, punând la punct treburile celor dragi. Nu bombăniţi, ci mai bine organizaţi-vă timpul în aşa fel, încât să reuşiţi să le faceţi pe toate.
Tinerii din familie vor avea o perioadă dificilă şi va trebui să ţineţi cont de aceasta. Încercaţi să comunicaţi, să vă găsiţi preocupări comune.
Horoscopul Familiei 2015 – GEMENI
FAMILIE – Frăţie de sânge
De la începutul anului şi până în vară s-ar putea să vă comportaţi într-un mod care nu vă este deloc caracteristic: veţi deveni excesiv de moralizatoare şi chiar despotică. Acest lucru poate complica relaţia cu rudele. Din mai până în iulie nu vă veţi simţi confortabil în propria casă, din cauza conflictelor tot mai dese. Din fericire, toamna perioada dificilă se va încheia
şi în familia dvs. va domni din nou pacea. Veţi înţelege cât de dragi vă sunt cei K apropiaţi şi veţi depune toate eforturile pentru a le face bucurii.

Horoscopul Familiei 2015 – RAC
FAMILIE – Casa mea – cetatea mea
Racii pot să nu observe faptul că pe cei dragi nu-i mai mulţumeşte de mult modul de viaţă împământenit şi că în casă se adună nori de furtună. V-aţi obişnuit să luaţi singură deciziile, fără a ţine cont de părerea nimănui, dar acestea nu pot fi întotdeauna corecte. în anul 2015, sub influenţa lui Uranusîn Berbec şi a eclipselor din Balanţă şi Berbec, puteţi să faceţi o mulţime de greşeli, pe care le veţi regreta. Nu încercaţi să asiguraţi bunăstarea nimănui, ascultaţi sfaturile membrilor mai în vârstă ai familiei, încercaţi să faceţi totul împreună, şi atunci toate obstacolele vor fi depăşite.
Horoscopul Familiei 2015 – LEU
FAMILIE – Haideţi să dansăm!
Unora dintre Lei poate să li se pară că în familia lor este prea multă rutină. Această impresie vă fi deosebit de puternică în ianuarie, martie şi pe perioada verii. Este posibilă o poveste de dragoste „clandestină“. Ea va aduce un vârtej de emoţii, dar e puţin probabil ( y să consolideze relaţia deja existentă.Sentimente foarte puternice pot stârni în dvs. reprezentanţii zodiilor Gemeni, Balanţă şi Scorpion. Dacă preţuiţi ceea ce aveţi deja, încercaţi să vă găsiţi o preocupare care să vă apropie. înscrieţi-vă la un curs de dans, faceţi diving, mergeţi cu bicicleta – oricare dintre variante este o idee excelentă!
Horoscopul Familiei 2015 – FECIOARA
FAMILIE – Front comun
De orice v-aţi apuca în 2015, totul se va lega de relaţia cu rudele. în majoritatea situaţiilor, acestea vă vor ajuta şi vor face front comun, numai în unele probleme pot apărea divergenţe. Important este să spuneţi dacă apare o problemă, ceea ce este valabil şi la începutul primăverii, şi către sfârşitul verii. Spre sfârşitul anului Importanţa relaţiei de cuplu va trece pentru dvs. pe primul loc. Multe din Fecioarele a căror relaţie cu partenerul nu a fost până acum oficializată se vor decide să facă pasul cel mare.
Horoscopul Familiei 2015 – BALANTA
FAMILIE – Pe bază de încredere
Dacă aţi decis să vă căsătoriţi, faceţi acest lucru în Anul Caprei: veţi avea o relaţie fericită şi durabilă. Cuplurile în care unul dintre parteneri este Balanţă
se vor gândi la naşterea unui copil. Relaţia de familie se va baza pe încredere, armonie şi înţelegere reciprocă, dar asta nu înseamnă că veţi reuşi să evitaţi unele conflicte. La începutul verii va apărea o problemă din cauza căreia riscaţi să vă certaţi serios. Din fericire, perioada conflictuală nu se va prelungi prea mult. în septembrie veţi lua o decizie importantă, care vă va determina în mare măsură viitorul.

Horoscopul Familiei 2015 – SCORPION
FAMILIE – Teritoriu personal
La începutul anului, cei dragi vă pot da de înţeles că uneori protecţia dvs. este destul de greu de suportat şi chiar vă vor numi în sinea lor „vampir energetic“ – din cauza faptului că uneori le invadaţi spaţiul personal fără nicio justificare. învăţaţi să aveţi încredere în oamenii dragi şi să împărţiţi responsabilităţile – în felul acesta veţi avea mai mult timp pentru propria persoană. Pe de altă parte, la sfârşitul toamnei poate apărea o situaţie în care sprijinul dvs. va fi absolut necesar, probabil va fi nevoie şi de ajutorul dvs. material. Nu ezitaţi, prin eforturi comune o veţi scoate la capăt în orice problemă
Horoscopul Familiei 2015 – SAGETATOR
FAMILIE – E posibilă o moştenire
în anul care vine va trebui să vă schimbaţi domiciliul ori să vă ocupaţi de reamenajarea locuinţei. Toate acestea vor necesita investiţii importante, dar o veţi scoate la capăt cu toate mai devreme decât aţi planificat. Perioadele cele mai potrivite pentru asemenea acţiuni sunt lunile februarie-martie şi mai-iunie. în plus, va trebui să puneţi la punct şi treburile unei rude mai în vârstă sau să rezolvaţi problemele legate de o moştenire. Acest lucru poate complica relaţia cu cei dragi, de aceea străduiţi-vă să acţionaţi cât mai delicat cu putinţă.
Horoscopul Familiei 2015 – CAPRICORN
FAMILIE – Răbdarea e cheia
în prima jumătate a anului, dvs. şi cei dragi vă veţi confrunta cu o problemă serioasă. Veţi avea motive să vă enervaţi, dar cu eforturi conjugate o veţi scoate la capăt. Nu e cazul să vă aşteptaţi la o rezolvare rapidă a problemelor legate de schimbarea domiciliului – vânzare sau schimb de locuinţă, achiziţionarea unei case la ţară etc. Toate acestea vor fi posibile numai dacă aţi pregătit din timp terenul. Până atunci înarmaţi-vă cu răbdare. Convingeţi-i pe cei dragi să nu se repeadă la variante care se potrivesc cât de cât – va veni momentul şi veţi vedea casa visurilor dvs.

Horoscopul Familiei 2015 – VARSATOR
FAMILIE – Vântul peregrinărilor
în 2015 veţi fi organizatorul tuturor activităţilor din familie. Veţi elabora itinerare nebuneşti, veţi pregăti echipamentul de călătorie şi îi veţi învăţa pe toţi cum să pună un cort. Veţi lua în spinare cel mal mare rucsac şi-i veţi conduce spre depărtări nemaivăzute. Cei care au norocul să fie membrii familiei dvs. n-au nicio şansă să rămână deoparte. Mereu dornici de călătorii, Vărsătorii vor dori în 2015 ca cei dragi să le împărtăşească pasiunile.Este cea mai potrivită perioadă pentru a-i uni pe cei dragi, pentru a simţi trăinicia legăturilor de familie.
Horoscopul Familiei 2015 – PESTI
FAMILIE – Interese comune
Peştii sunt înţelegători şi îi caracterizează compasiunea, ei vor fi dispuşi să susţină material orice rudă care îi va ruga să o facă. Dar ţineţi cont de faptul că unii s-ar putea să înceapă să profite de bunătatea dvs. Acest lucru va fi vizibil în special spre sfârşitul anului. în general, vă veţi simţi confortabil în anturajul dvs. Va apărea un ţel care îi va uni pe toţi membrii familiei. în a doua jumătate a anului, din cauza perioadei aglomerate de la serviciu, partenerul se va simţi privat de atenţia dvs., dar e suficient să staţi de vorbă pentru a rezolva situaţia.

 
*Aducem in atentia dumneavoastra ca celebrul astrolog URANIA nu a realizat o previziune pentru anul 2015 – acest material este preluat din alte surse! Va multumim!

Horoscop Financiar 2015

Postat de Urania Horoscop On 14 - January - 2015 Adauga un comentariu

Horoscop financiar 2015 Vezi articolul intreg »

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI