Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Financiar 2015

Postat de Urania Horoscop On 14 - January - 2015

Horoscop financiar 2015

Capră de Lemn, guvernatoarea anului, are o atitudine superficială faţă de bani. Dar noi trebuie să fim prudenţi, altfel riscăm să rămânem cu buzunarele goale!
Horoscop financiar 2015 – BERBEC
Toate domeniile vieţii dvs., inclusiv atitudinea faţă de bani, vor suferi în anul care vine transformări globale, în ianuarie-iunie trebuie să daţi dovadă de precauţie maximă, atât în problemele financiare, cât şi în activităţile de la serviciu. Nu e momentul să vă certaţi cu şefii, să cereţi măriri de salariu. Dar în perioada august-decembrie ar fi chiar indicat să vă gândiţi la o avansare în carieră ori să analizaţi noi oferte. Cei care se ocupă de afacerea proprie se pot bizui pe un profit considerabil.

Horoscop financiar 2015

Horoscop financiar 2015 – TAUR
În planul stabilităţii financiare anul este deosebit de norocos. Dvs. nu alergaţi niciodată după profituri uriaşe şi imediate, preferând drumul mai lung, dar care va duce cu siguranţă la ţelul dorit. Continuaţi în acelaşi spirit! Acordaţi o atenţie deosebită actelor financiare, dacă lucraţi cu aşa ceva la serviciu – este mare riscul de a face greşeli! Ar fi util să vă ocupaţi de contabilitatea casei. Dacă vă planificaţi corect resursele, veţi putea face achiziţii importante, la care visaţi de multă vreme.
Horoscop financiar 2015 – GEMENI
Până la jumătatea primăverii va trebui să vă bizuiţi pe economiile făcute înainte. Sunt posibile perturbări la serviciu, reduceri de personal sau mutarea pe un alt post. Dar, cum se spune, tot răul e spre bine şi vă veţi convinge de asta nu o dată. Important e să nu vă agitaţi şi să nu vă gândiţi tot timpul numai la bani. Oricât ar părea de ciudat, din luna mai banii vor veni singuri la dvs. Evitaţi, pe cât posibil, să luaţi credite măcar până la toamnă, când veţi putea face un împrumut şi chiar puteţi încerca un credit ipotecar.

Horoscop financiar 2015 – RAC
Oricât de mult v-aţi dori un plan financiar de perspectivă pe un an, nu este cazul să îl faceţi, pentru că în primele trei luni ale anului oricum nu veţi reuşi să îl respectaţi. Dacă aveţi o datorie faţă de cineva, pregătiţi-vă ca pe la jumătatea verii creditorul să vă amintească de obligaţiile dvs. în lunile august şi septembrie puteţi începe o nouă afacere, puteţi să investiţi în documente de valoare, să vă îmbunătăţiţi condiţiile de locuit, să cumpăraţi ceva de mare valoare.
Horoscop financiar 2015 – LEU
în prima jumătate a anului este deosebit de important să vă evidenţiaţi la serviciu. Participaţi la conferinţe, scrieţi referate, împărtăşiţi conducerii ideile dvs. pentru îmbunătăţirea activităţii colectivului şi pentru mărirea profitului companiei. Dinamismul dvs. va fi remarcat şi cei din jur vi se vor adresa pentru sfaturi. Dacă aveţi propria firmă, în a doua jumătate a anului nu faceţi economii din salariile angajaţilor: împreună veţi duce afacerea la un nivel superior!
Horoscop financiar 2015 – FECIOARĂ
Tot anul trebuie să ţineţi minte un lucru: o minte e bună, dar două sunt şi mai bune! înainte de a vă decide să faceţi o achiziţie importantă, să plătiţi studii sau să faceţi o renovare grandioasă a locuinţei, sfătuiţi-vă cu oameni de încredere. Ar fi foarte bine să fie nişte profesionişti. Nu vă zgârciţi când investiţi în sănătate, în educaţie sau vacanţe: aceste cheltuieli vă aduc profit mai mare decât banii care stau în cont la bancă. Iulie este luna cea mai stabilă din punct de vedere financiar. Cumpăraţi ceea ce aveţi nevoie şi nu veţi greşi!
Horoscop financiar 2015 – BALANŢĂ
În martie, iulie şi octombrie vă puteţi schimba fără ezitare locul de muncă şi puteţi chiar să vă încercaţi forţele într-un domeniu nou de activitate. Mai şi iunie vă oferă oportunitatea de a vă consolida situaţia la serviciu. Acordaţi mai multă atenţie detaliilor – este condiţia succesului dvs. Aprilie e luna ideală pentru cei dornici să-şi încerce norocul: biletul de loterie cumpărat se poate dovedi câştigător! La sfârşitul anului se aşteaptă o încasare importantă de bani: e posibil ca cineva să vă restituie o datorie sau să vă lase o moştenire.

Horoscop financiar 2015 – SCORPION
Se pare că este anul dvs.! Majoritatea problemelor pe care doreaţi de multă vreme să le rezolvaţi – fie lărgirea spaţiului locativ, fie extinderea afacerii – se vor realiza cu succes. Aţi muncit mult şi perseverent în acest sens, iar acum trebuie ca totul să iasă bine. Pe parcursul întregului an ţineţi minte că cel care deţine informaţia este stăpânul evenimentelor. Reacţionaţi rapid la tot ce e nou şi nu vă temeţi de greşeli! Datorită faptului că sunteţi o persoană super-informată şi îndrăzneaţă, veţi obţine ceea ce vă doriţi de multă vreme.
Horoscop financiar 2015 – SĂGETĂTOR
în prima jumătate a anului e posibil să apară o situaţie în care cineva dintre rudele sau prietenii dvs. să aibă nevoie urgentă de ajutor material şi, orice-ar fi, va trebui să-i daţi suma respectivă.
Astrele spun că o vreme va trebui să cam strângeţi cureaua, însă vara răsplata va fi însutită. Veţi observa cu satisfacţie cum banii vin încet-încet şi chiar veţi reuşi să faceţi o mică rezervă, care vă va prinde foarte bine spre sfârşitul anului: veţi avea posibilitatea să vă cumpăraţi chiar un apartament, o casă de vacanţă sau o maşină.
Horoscop financiar 2015 – CAPRICORN
Prima jumătate a anului va fi pentru dvs. cu adevărat de poveste, când veţi putea dovedi că sunteţi un angajat performant şi un coleg minunat, pentru care interesele companiei sunt mai presus de orice. Nu se întrevăd probleme cu banii: nu se aşteaptă o ploaie de aur, dar câştigurile vor fi stabile. Pentru cei care au o afacere proprie este un moment potrivit pentru extinderea activităţii şi a numărului de angajaţi. A doua jumătate a anului va fi reuşită pentru cei care doresc să-şi aprofundeze studiile, să capete o nouă specializare. Banii daţi pe cursurile de pregătire profesională vor fi recuperaţi.

Horoscop financiar 2015 – VĂRSĂTOR
Dacă vă doriţi de multă vreme să începeţi o afacere, puteţi să o faceţi chiar din ianuarie. Pentru dezvoltarea afacerii, banii nu sunt acum atât de importanţi – ei vor apărea în curând. Important este să găsiţi parteneri de nădejde.
Ar fi bine să fie cineva dintre amicii sau rudele dvs. Septembrie s-ar putea să fie o lună dificilă. Nu faceţi investiţii importante, cumpărături de valoare, nu luaţi şi nu daţi bani cu împrumut. Singurul lucru pe care puteţi cheltui banii este concediul. Nu vă zgârciţi: acestea sunt cheltuieli plăcute.
Horoscop financiar 2015 – PEŞTI
Pe parcursul întregului an viaţa vă va arunca dintr-o extremă în alta. Perioadele de relativă bunăstare financiară vor alterna cu momente de strâmtorare, care, din fericire, nu vor dura prea mult. în schimb, această situaţie vă determină să căutaţi o sursă suplimentară de venit şi, cel mai probabil, veţi avea succes. Noua activitate vă va acapara într-atât, încât foarte curând va deveni locul dvs. principal de muncă sau vă va aduce o idee de afaceri excelentă. Cele mai potrivite luni pentru realizare personală sunt februarie, martie, iunie şi octombrie.
 
*Aducem in atentia dumneavoastra ca celebrul astrolog URANIA nu a realizat o previziune pentru anul 2015 – acest material este preluat din alte surse! Va multumim!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI