Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Angajatul Balanta

Postat de Urania Horoscop On 20 - September - 2014

Horoscop Urania Angajatul Balanta

Horoscop Urania - Angajatul Balanta

Balanţa este un angajat plăcut, pentru că, în general, Balanţelor le place să se înţeleagă bine cu ceilalţi. Nu vor să facă valuri. Vor ca toată lumea să fie mulţumită. De aceea ştiu cum să le facă celorlalţi pe plac. Balanţele se descurcă de minune în posturi care implică furnizarea de servicii clienţilor, relaţii cu publicul sau organizarea de evenimente. Şi au gusturi impecabile! Consultă-le întotdeauna în privinţa decorării biroului sau a spaţiului alocat unui anumit eveniment.
Este important să îţi aminteşti acest lucru şi când vine vorba despre propriile condiţii de lucru. Balanţele nu vor da niciodată randament într-un spaţiu mohorât. Vor să aibă parte de o lumină bună, ferestre largi, mobilier frumos şi, mai presus de toate, le place ca în biroul lor să miroasă frumos.
Pentru că, în adâncul sufletului, orice Balanţă este un profesionist desăvârşit care-şi cunoaşte meseria până în cele mai mici amănunte, ea nu se va supune unor directive stupide şi nu va sprijini ideile proaste.

Trebuie să îţi faci bine temele înainte de a-i cere ceva. Cu toate acestea, angajatul Balanţă doreşte să îi facă pe plac şefului său.
Când vine vorba de maşinaţiuni şi intrigi de birou, angajatul Balanţă va fi probabil în miezul problemei, pentru că Balanţelor le plac conversaţiile mărunte. Vorbesc cu toată lumea, luând pulsul tuturor evenimentelor pentru că, în fond, sunt animale politice!
Aşa că iată paradoxul: şeful Balanţă detestă conflictele, dar angajatul Balanţă le poate instiga sub pretextul că vrea ca toată lumea să se înţeleagă cu toată lumea. E o pantă foarte alunecoasă!
Am remarcat că nu contează cât de bun eşti la locul de muncă, dacă direcţiunea nu te place, vei fi concediat. Şi nu contează cât de prost eşti la ceea ce faci (cu excepţia cazului în care furi), dacă direcţiunea te place, îţi vei păstra locul de muncă. Iată de ce Balanţele sunt rareori concediate: pentru că ştiu să se facă plăcute. (Şi ce ar putea să nu îţi placă la ele?)

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI