Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Angajatul Berbec

Postat de Urania Horoscop On 20 - September - 2014

Horoscop Urania – Angajatul Berbec

Horoscop Urania - Angajatul Berbec

Angajatul Berbec este descurcăreţ şi ingenios, gata să încerce orice. Berbecii nu-şi fac griji înaintea cursurilor de pregătire. Ştiu că pot înţelege şi singuri. Chiar le place să se grăbească. (Iată ce vrea să audă angajatul Berbec: „Nimeni nu a mai învăţat la fel de repede ca tine!“ sau „Eşti prima persoană care şi-a dat seama cum funcţionează lucrul acesta!“)
Berbecii sunt harnici prin natura lor, dar nu pot să sufere să se plictisească. Adoră provocările şi dau randament bun într-o competiţie. Sunt dispuşi să muncească în condiţii surprinzător de dificile, însă doar dacă ceilalţi observă cât de productivi sunt şi le apreciază extraordinara contribuţie.
Partea negativă este că angajatul Berbec îşi poate deranja colegii pentru că face pe şeful, este prea obraznic sau provoacă certuri. Mai mult decât atât, dacă îl critici, este posibil să se ridice şi să plece

trântind uşa! Banii nu îl leagă niciodată de o slujbă. Dacă se înfurie, spune verde în faţă ce gândeşte (toţi vor pricepe) şi după aceea pleacă – zdrang! De fapt, felul în care un Berbec îşi face ieşirea este un spectacol în sine. Momentul este întotdeauna încărcat de dramatism. începe cu vorbe ofensatoare şi fraze expresive şi, dacă se poate, în încheiere se execută o frumoasă trântire a uşii. Berbecii trăiesc o adevărată satisfacţie atunci când trântesc uşa!
Este de aşteptat un asemenea comportament de la un tânăr angajat Berbec. De obicei, la maturitate Berbecii se mai domolesc. Se specializează în trântirea uşii de la dulap. Tot o mişcare de efect, însă au învăţat să nu se trezească afară fără să-şi fi luat geanta sau în frig fără să-şi fi îmbrăcat paltonul-1.
*1 Situaţie foarte neplăcută, întrucât după o ieşire perfectă, în forţă, eşti nevoit să intri pe furiş înapoi ca să-ţi iei portofelul sau cheile. Dispare tot efectul, nu-i aşa? Mie una nu-mi place deloc. Asemenea impulsuri m-au vindecat de aceste bravade spectaculoase. Acum, îmi fac planul dinainte.

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI