Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Angajatul Berbec

Postat de Urania Horoscop On 20 - September - 2014

Horoscop Urania – Angajatul Berbec

Horoscop Urania - Angajatul Berbec

Angajatul Berbec este descurcăreţ şi ingenios, gata să încerce orice. Berbecii nu-şi fac griji înaintea cursurilor de pregătire. Ştiu că pot înţelege şi singuri. Chiar le place să se grăbească. (Iată ce vrea să audă angajatul Berbec: „Nimeni nu a mai învăţat la fel de repede ca tine!“ sau „Eşti prima persoană care şi-a dat seama cum funcţionează lucrul acesta!“)
Berbecii sunt harnici prin natura lor, dar nu pot să sufere să se plictisească. Adoră provocările şi dau randament bun într-o competiţie. Sunt dispuşi să muncească în condiţii surprinzător de dificile, însă doar dacă ceilalţi observă cât de productivi sunt şi le apreciază extraordinara contribuţie.
Partea negativă este că angajatul Berbec îşi poate deranja colegii pentru că face pe şeful, este prea obraznic sau provoacă certuri. Mai mult decât atât, dacă îl critici, este posibil să se ridice şi să plece

trântind uşa! Banii nu îl leagă niciodată de o slujbă. Dacă se înfurie, spune verde în faţă ce gândeşte (toţi vor pricepe) şi după aceea pleacă – zdrang! De fapt, felul în care un Berbec îşi face ieşirea este un spectacol în sine. Momentul este întotdeauna încărcat de dramatism. începe cu vorbe ofensatoare şi fraze expresive şi, dacă se poate, în încheiere se execută o frumoasă trântire a uşii. Berbecii trăiesc o adevărată satisfacţie atunci când trântesc uşa!
Este de aşteptat un asemenea comportament de la un tânăr angajat Berbec. De obicei, la maturitate Berbecii se mai domolesc. Se specializează în trântirea uşii de la dulap. Tot o mişcare de efect, însă au învăţat să nu se trezească afară fără să-şi fi luat geanta sau în frig fără să-şi fi îmbrăcat paltonul-1.
*1 Situaţie foarte neplăcută, întrucât după o ieşire perfectă, în forţă, eşti nevoit să intri pe furiş înapoi ca să-ţi iei portofelul sau cheile. Dispare tot efectul, nu-i aşa? Mie una nu-mi place deloc. Asemenea impulsuri m-au vindecat de aceste bravade spectaculoase. Acum, îmi fac planul dinainte.

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI