Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Angajatul Fecioara

Postat de Urania Horoscop On 20 - September - 2014

Horoscop Urania Angajatul Fecioara

Horoscop Urania - Angajatul Fecioara

Cafea, ceai sau lapte?
Un angajat din zodia Fecioarei este un vis devenit realitate. Asta dintr-o mulţime de motive. Pentru început, eşti raţional, inteligent, energic, atent la ceea ce se petrece în jurul tău, unde mai pui că orice angajator îşi doreşte subordonaţi cât mai inteligenţi!
Pentru că Fecioara este zodia celor care vor să-i ajute pe ceilalţi, te bucuri sincer când faci o treabă bună, când îţi iese bine şi când oferi cuiva ceea ce caută. Şeful tău te adorăl
Fecioarele au înălţătoarea calitate de a fi dispuse să facă şi treburile murdare. Cunosc un băiat de şaptesprezece ani, Fecioară, care a lucrat ca ajutor de ospătar la Sheraton Landmark în Vancouver. Era primul lui loc de muncă. Intr-o noapte, unul dintre clienţi, un bătrân cu dificultăţi locomotorii, l-a rugat să-l ajute să meargă la toaletă. Chiar când să ajungă, bătrânul s-a scăpat pe el. Băiatul de care vă povestesc, îmbrăcat în cămaşă albă şi la cravată neagră, a rămas calm şi l-a ajutat pe bătrân să se spele. Nu a fost o treabă prea plăcută. Apoi l-a ajutat să coboare cu liftul, să iasă din restaurant şi i-a chemat un taxi. Mi-a

spus că taximetristul a protestat, intuind situaţia. Băiatul însă nu s-a lăsat, l-a suit pe bătrân în taxi şi i-a spus şoferului să-l ducă acasă.
L-am admirat nespus pe puştiul ăsta. Mulţi nu ar fi făcut eforturi suplimentare ca să ajute pe cineva într-o situaţie atât de grea.
Fecioarele sunt dispuse să lucreze peste program. Insă unul dintre punctele tale forte este că anticipezi nevoile celorlalţi. Eşti punctual. Eşti de încredere. Şi eşti eficient! Pentru că îţi stă în fire să te bucuri atunci când poţi să-i ajuţi pe ceilalţi şi te încântă să faci o treabă de calitate, evident că eşti un angajat excepţional.
Şi să nu uităm că unii dintre cei mai mari cercetători sunt născuţi în zodia Fecioarei. în plus, lucrezi bine cu persoanele cu handicap sau care fac fizioterapie. îţi place să-i ajuţi pe ceilalţi. îţi place să te simţi util.
Dacă departamentele de resurse umane ar avea idee ce mină de aur au la dispoziţie, s-ar strădui din răsputeri să recruteze cât mai muie Fecioare.

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI