Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Angajatul Gemeni

Postat de Urania Horoscop On 20 - September - 2014

Horoscop Urania Angajatul Gemeni

Horoscop Urania - Angajatul Gemeni

Un mic avertisment din când în când fereşte viaţa de monotonie.
FRANCIS CRICK Biolog, fizician şi neurolog britanic Unul dintre descoperitorii structurii moleculei de ADN (8 iunie 1916-28 iulie 2004)

Mercur, care stăpâneşte zodia Gemenilor, are o legătură semantică cu latinescul merx (negustor, comerţ), ceea ce înseamnă că vom întâlni mulţi angajaţi Gemeni în comerţul cu amănuntul. în afară de magazine şi res­taurante, mai există patru zone de interes pentru Gemeni:
(1) să devină şoferi de taxi, autobuze şi camioane;
(2) să lucreze în presă pentru ziare, reviste şi în edituri (ce surpriză!);
(3) să predea;
(4) să lucreze în industria turismului.
La fel ca şeful Gemeni, nici angajatului nu-i place să se plictisească! Lucrul extraordinar în legătură cu angajatul Gemeni este că poate îndeplini cu succes mai multe sarcini în acelaşi timp. Mai mult decât atât, se bucură sincer când are ceva de făcut. Nu se va mira dacă îl bombardezi cu tot felul de sarcini. Nu te lăsa înşelat de aspectul tineresc al multor angajaţi Gemeni, mulţi dintre ei probabil că mai au puţin până la pensie. (Gemenii nu se maturizează niciodată cu adevărat.)
Angajatul Gemeni se pricepe de minune să scrie rapoarte, să încheie tranzacţii, să discute cu ceilalţi, să participe la întruniri, să preia esenţialul din informaţiile confidenţiale, să stabilească şi să menţină

contactele profesionale şi să facă muncă de cercetare. Totuşi, nu lăsaţi această persoană singură într-un birou. Gemenii au nevoie să vorbească cu ceilalţi! De fapt, Gemenii lucrează cel mai bine în pereche. (Da, pare absurd, dar este adevărat.)
Este un angajat incredibil de versatil. Dar dacă intervine rutina şi dacă are de îndeplinit sarcini plictisitoare, va face multe greşeli şi, până la urmă, va demisiona.
Drept cadouri-surpriză, Gemenii preferă stilourile, colile personalizate şi suvenirele neobişnuite aduse din ţări străine, cum ar fi statuetele înfăţişând zei ai fertilităţii.

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI