Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Angajatul Leu

Postat de Urania Horoscop On 20 - September - 2014

Horoscop Urania Angajatul Leu

Horoscop Urania - Angajatul Leu

Poţi ţipa la mine, mă poţi chema în miezul nopţii la filmări, mă poţi lăsa să aştept ore întregi – îndur totul dacă ceea ce se vede pe ecran este perfect.
ARNOLD SCHWARZENEGGER Culturist, actor, om de afaceri şi politician de origine austriacă (n. 30 iulie 1947)

Există o parte bună şi una mai puţin bună a angajatului Leu. Partea bună este că Leii sunt loiali şi văd imediat imaginea de ansamblu, aşa că ştiu ce au de făcut. Mai mult decât atât, Leii nu sunt leneşi! Nu mă înţelege greşit, Leul este o adevărată felină, care ştie să se relaxeze şi să se răsfeţe. Dar când ‘ este vorba de muncă, Leii sunt extrem de eficienţi. De fapt (aminteşte-ţi cât de generoşi sunt), ei îşi pot da viaţa muncind. (Nu o spun la întâmplare.)
Angajaţii Leu au o mulţime de idei strălucite şi sunt plini de entuziasm. Partea mai puţin bună este că, dacă nu sunt recunoscuţi sau apreciaţi, se descurajează foarte repede. Leii îţi vor oferi totul, însă trebuie să fie apreciaţii Dacă nu îi lauzi sau nu le eşti recunoscător pentru eforturile lor, vor demisiona. Dacă nu, vor fi oricum foarte greu de coordonat.
Un alt aspect neplăcut este următorul: pentru că Leii sunt lideri înnăs­cuţi, se enervează dacă ajung în subordinea unui manager slab. Urăsc să lu­creze pentru oameni care nu ştiu ce anume trebuie făcut sau cum să rezolve lucrurile. Din această cauză, simt o mare frustrare! Doar se ştie că Leii sunt manageri şi organizatori pricepuţi.
în anii 1960, Douglas McGregor de la Institutul Tehnologic din Massa- chusetts, Şcoala de Management Sloane, a dezvoltat un sistem care descrie două atitudini foarte diferite în ceea ce priveşte motivaţia forţei de muncă. Este vorba de clasificările lui în Teoria X şi în Teoria Y.

Teoria X presupune că oamenii sunt leneşi prin însăşi natura lor. Dacă le dai un deget, îţi iau toată mâna. Când pisica nu-i acasă, şoarecii joacă
pe masă. Acest tip de manager are tendinţa de a-şi supraveghea şi urmări îndeaproape angajaţii.
în opoziţie, Teoria Y presupune că oamenii sunt foarte muncitori dacă sunt motivaţi. (Uite cât efort depun oamenii să joace tenis sau să se caţere pe munte.) Teoria Y presupune că, dacă le acorzi oamenilor destul spaţiu pentru a se orienta singuri, vor munci mai bine.
Cu siguranţă, Leii sunt mai eficienţi dacă sunt subordonaţi unui stil de management de tipul Y. Pentru că Leul este, prin natura sa, un lider. De aceea, Leul are nevoie de ocazia de a se coordona singur şi de a primi recunoaştere şi complimente pentru rezultatele obţinute.
(Şi banii sunt bine-veniţi, fiindcă Leii cheltuiesc foarte mult pentru ceilalţi, pe distracţii şi cadouri.)
Un idealist este o persoană care îi ajută pe alţii să fie prosperi.
HENRYFORD Fondatorul companiei Ford Motor, american Inventatorul liniei moderne de asamblare (30 iulie 1863-7 aprilie 1947)

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI