Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Angajatul Pesti

Postat de Urania Horoscop On 20 - September - 2014

Horoscop Urania Angajatul Pesti

Horoscop Urania - Angajatul Pesti

Visul a alergat întotdeauna înaintea mea. Să-l prind, să trăiesc pentru o clipă la unison cu el, acesta a fost miracolul.
ANAIS NIN Scriitoare franceză, autoare de opere erotice Jurnal
(21 FEBRUARIE 1903-14 IANUARIE 1977)

Eşti un coleg extrem de plăcut. Calm, glumeţ, politicos şi amabil. Oamenii au instinctiv încredere în tine. Nu îi vei răni. Talentul tău de a te împăca bine cu toată lumea va fi un atu, oriunde ai lucra.
Dar tu mergi mai departe de atât. Tinzi să fii consilierul şi terapeutul de serviciu, indiferent de împrejurări. Oamenii vin la tine să-şi spună păsul. Nu doar că îi înţelegi, dar eşti şi un fin psiholog amator şi, în multe cazuri, un adevărat vindecători De aceea oamenii sunt bucuroşi să lucreze cu tine.
Principala provocare este să găseşti o slujbă de care chiar să-ţi pese. Ai multe fantezii, visezi cu ochii deschişi şi te întrebi mereu cum ar fi dacă… Nu e uşor să descoperi ce vrei să faci cu adevărat. Dar când te lămureşti, bineînţeles că eşti foarte muncitor! De fapt, eşti neobosit în a-ţi urma visurile! Ideea e să-ţi găseşti motivaţia, dar asta este cu totul altă problemă.
Foarte probabil, vei alege să lucrezi într-un domeniu care să se potri­vească zodiei tale, cum ar fi terapia, consilierea, industria farmaceutică, cinematografia şi televiziunea, industria alcoolului, învăţământul sau orice are legătură cu domeniul maritim. La fel de bine ai putea să lucrezi şi în industria de încălţăminte, în industria modei sau în orice alt domeniu ce are legătură cu machiajul, cosmeticele şi înfrumuseţarea.

Dansul, bineînţeles, este prima alegere. Dacă nu vei ajunge dansator, te vei implica în realizarea spectacolelor de dans.
în esenţă, nimeni nu ştie mai bine ca tine cum să creeze şi să întreţină o iluzie! Peştii se pricep de minune să planifice evenimente, să dea petreceri şi să-i încurajeze pe alţii să creadă în ei înşişi.
Persoanele născute în zodia Peştilor sunt actori, animatori şi artişti de succes. Ar putea aborda şi o muncă de culise, lucrând în scenografie, machiaj, pot fi regizori sau scenarişti etc.
Dar îţi poţi explora orice vocaţie, pentru că eşti flexibil, cameleonic şi plin de imaginaţie.

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI