Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Angajatul Sagetator

Postat de Urania Horoscop On 20 - September - 2014

Horoscop Urania Angajatul Sagetator

Horoscop Urania - Angajatul Sagetator

Am o teorie conform căreia, dacă te dedici sută la sută tot timpul, cumva, intr-un final, lucrurile vor merge bine.
LARRY BIRD jucător american de baschet în NBA (n. 7 decembrie 1956)

Angajatul Săgetător aduce o calitate minunată la serviciu: gândirea pozitivă. E grozav să lucrezi cu astfel de oameni! Le ridică moralul tuturor.
Pe deasupra, vorbim despre o persoană dispusă să muncească din greu! Mai mult, arareori se plânge despre problemele şi disconfortul pe care le întâmpină. Este o persoană extrem de adaptabilă, veselă şi prietenoasă. O persoană în preajma căreia îţi face plăcere să te afli.
Totuşi, acestui angajat trebuie să i se permită să-şi facă toanele cu fie­care ocazie festivă. Vrea să pună baloane, afişe, panglici sau tot felul de accesorii tipice de Sfântul Valentin şi de Halloween şi poate cu ocazia zilelor de naştere ale colegilor şi a evenimentelor sportive speciale. Vânează orice motiv de petrecere şi sărbătoare! Şi, la urma urmelor, de ce nu? Important e să te distrezi.
Ascultă cu atenţie când acest angajat are nişte idei sclipitoare, pentru că ştie cum să ridice vânzările! Odată, am avut o angajată extraordinară, născută în zodia Săgetătorului, care îmi sugera mereu idei bune pentru a câştiga bani. Invariabil le refuzam, în parte pentru că motivaţia mea nu este câştigul, iar în taină îmi era şi teamă că mi-ar putea pune chipul pe căni de cafea sau pe nişte tricouri. (în realitate, sugestiile ei se refereau la emisiuni televizate, la prelegeri în cadrul unor croaziere şi alte lucruri de genul aces­ta.) Totuşi, una dintre sugestiile făcute de ea a fost excelentă şi i-am urmat sfatul. Mi-a spus să-mi creez un

website propriu. Mulţumesc, Bev! Ideea ta minunată a fost de folos multor oameni1.
Ţine întotdeauna minte că Săgetătorii au un talent natural când vine vorba de câştigarea banilor! Ştiu foarte bine să comunice şi pot să vândă sau să promoveze orice idee! Iar iniţiativele lor financiare sunt excelente.
Ceva ce ar fi bine să îţi aduci aminte: acest angajat are nevoie de un sti­mul legat de spaţiile deschise, de aerul proaspăt şi de mişcare. Angajatul Săgetător nu poate fi îngrădit. Oferă-i posibilitatea de a ieşi afară pentru a face un comision, pentru a cumpăra ceva sau doar pentru a-şi mai dezmorţi un pic picioarele. Urăşte să se simtă ca la închisoare!
Ţin foarte mult la exerciţiile mele de alergare.
Alergatul mă ajută să îmi limpezesc gândurile şi mă face să mă simt bine, mai ales atunci când sunt stresată.
KATIE HOLMES actriţă americană de film şi televiziune Batman: începutul şi serialul de televiziune Cei mai frumoşi ani (n. 18 decembrie 1978)

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI