Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Angajatul Scorpion

Postat de Urania Horoscop On 20 - September - 2014

Horoscop Urania Angajatul Scorpion

Horoscop Urania - Angajatul Scorpion

Condu-mă, urmează-mă sau dispari din calea mea.
GENERALUL GEORGE PATTONJR. ofiţer în armata Statelor Unite şi general în timpul celui de-al Doilea Război Mondial (11 noiembrie 1885-21 decembrie 1945)

Paradoxal, deşi ai o voinţă de fier, eşti hotărât şi foarte puternic, te pricepi foarte bine şi la îndeplinirea ordinelor. (Aici intervine respectul pentru mentalitatea de soldat.) înţelegi sistemul şi cum trebuie să func­ţioneze. în parte, asta se întâmplă pentru că nu ai avut niciodată nevoie de lumina reflectoarelor, ca alte semne zodiacale. Nici de bătaia prietenească pe spate. Ca să îţi faci bine treaba, ai nevoie de libertate, de spaţiu de manevră şi de instrumentele necesare. Dacă ai mâinile legate în vreun fel, trăieşti un sentiment de frustrare!
Cel mai mare talent al tău este acela că eşti foarte descurcăreţ. îţi dai repede seama cum poţi înlocui un lucru cu altul. Sau ştii cum să iei un obiect şi să-i dai o nouă întrebuinţare sau o aplicare cu totul inedită.

Mai mult, dacă se strică un lucru, îţi dai seama imediat dacă poate fi reparat în loc să te descotoroseşti pur şi simplu de el şi să comanzi unul nou.
Ai o înţelegere elementară a mecanicii, ştiinţei şi logicii. îţi dai seama cum funcţionează lucrurile. Te descurci de minune la rezolvarea problemelor şi ştii cu siguranţă cum să deblochezi un sistem.
Eşti foarte loial companiei sau şefului. Totuşi, trebuie să-l respecţi pe acesta din urmă. Dacă şeful tău este o persoană slabă sau nehotărâtă, îl vei dispreţui. (Te vei simţi şi neîmplinit, pentru că nu eşti tu în locul lui!) Angajatul Scorpion se poate descuraja uşor. îi place să creadă că se află în echipa câştigătoare, că nu îşi pierde timpul şi că îşi face treaba bine. La fel ca şeful Scorpion, ai o atitudine neînduplecată, serioasă faţă de muncă. La urma urmelor, dacă nu realizezi ceva, de ce naiba mai stai acolo? Ai putea să mergi altundeva şi să te distrezi!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI