Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 1-7 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Angajatul Varsator

Postat de Urania Horoscop On 20 - September - 2014

Horoscop Urania Angajatul Varsator

Horoscop Urania - Angajatul Varsator

Orice evoluţie este un salt făcut în beznă, un act nepremeditat care nu se bucură de beneficiul experienţei.
HENRY MILLER romancier şi pictor american Tropicul Cancerului (26 decembrie 1891-7 iunie 1980)

CÂND VINE vorba despre angajatul VĂRSĂTOR, am o veste bună şi una proastă. Vestea bună este: cine s-ar putea înţelege cu toată lumea mai bine decât un Vărsător? Oamenii te iubesc! Ai un stil flexibil şi socializezi cu toate păturile sociale! La urma urmelor, stă în firea ta să încerci să cooperezi cât mai bine cu toţi. Eşti fericit atunci când lucrezi în echipă. Nu te deranjează întrunirile şi şedinţele (în limitele rezonabilului).
Mai mult, ca semn de aer, eşti o persoană cu idei. Eşti inteligent, ceea ce te face să îţi dai seama repede ce e de făcut, şi eşti abil când trebuie să le comunici asta şi celorlalţi. La fel ca semnul tău opus, Leul, vezi cu uşurinţă imaginea de ansamblu.
Care-i, deci, vestea proastă? Poţi fi încăpăţânat şi răzvrătit. Deşi eşti sâr- guincios atunci când faci ceva ce îţi place, în esenţă eşti o persoană care tul­bură apele. Un lider de sindicat. Imaginează-ţi cum se comportă un angajat Vărsător care lucrează pentru un şef nesimţit – hmmm, hai să mai spunem şi mai mult: pentru

un şef nesimţit şi prost, pe deasupra. (Mârrr.) Nu numai că se va răzvrăti, dar se va simţi obligat să salveze şi restul turmei. Vorbim de rebeliune!
E curios faptul că Taurul are reputaţia de a fi încăpăţânat. Dă-mi voie să spun clar şi răspicat că orice Vărsător îi poate face Taurului o concurenţă acerbă. Este alt tip de încăpăţânare, cu un alt tip de motivaţie, dar până la urmă tot încăpăţânare se numeşte! Desigur, dacă adaugi un strop de retorică şi idealism, acest tip de încăpăţânare este reţeta perfectă pentru o revoltă în toată regula!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI