Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Anul 2012 pentru nativii din Gemeni

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Gemeni 2012

Afirmaţia anului
Viaţa mea este o oportunitate!


Anul 2012 pentru nativii din Gemeni

(graţie lui Jupiter şi celor două eclipse din semnul dumneavoastră natal, anul acesta vă aflaţi în centrul atenţiei. Şi deşi veţi avea suficiente oportunităţi pentru distracţie, prieteni şi relaţii apropiate, slujba şi cariera vor juca un rol central spre sfârşitul anului 2012, stabilind o evoluţie pentru următorii câţiva ani.
Jupiter începe anul 2012 în Taur, semnul zodiacal pe care-l tranzitează până la 11 iunie. Plasată în casa a douăsprezecea, planeta Jupiter pune accentul asupra momentelor speciale petrecute cu oamenii pe care-i preferaţi, inclusiv cu partenerul de viaţă. Este de asemenea posibil să vă implicaţi într-o cauză caritabilă, poate cu un grup de colegi de muncă, de pe urma cărora să beneficieze alţii într-o anumită măsură. Există o probabilitate însemnată să câştigaţi de pe urma acestei activităţi mai mult decât v-aţi fi imaginat vreodată.

Influenţa cea mai bună a planetei Jupiter aici este rolul de înger păzitor. Nu va însemna o salvare chiar în toate ocaziile, dar vă va sosi în ajutor în majoritatea situaţiilor, iar în martie vă va aduce un cadou neaşteptat, deşi mărunt, sau o decizie financiară benefică. Nu vă entuziasmaţi totuşi prea mult, deoarece este posibil să aveţi nevoie de fonduri suplimentare în vara sau în toamna aceasta.
Aşteptaţi cu plăcere data de 11 iunie, ziua în care Jupiter îşi începe tranzitul de un an prin semnul dumneavoastră natal. Veţi atrage norocul, oameni şi oportunităţi care vă pot ajuta în carieră sau vă pot propulsa într-o poziţie de conducere în vara aceasta, pe de o parte fiindcă veţi fi foarte optimişti şi entuziaşti – ba chiar atât de mult, încât va fi uşor să acceptaţi mai mult decât puteţi realiza în condiţii optime. Fiţi selectiv şi găsiţi o cale prin care să rămâneţi organizat, deoarece uneori va fi dificil să ţineţi pasul cu ritmul de viaţă pe care vi-l impuneţi singur. De asemenea, străduiţi-vă ca pe viitor să consumaţi alimente sănătoase. Cu atâtea activităţi care vă asediază, veţi fi foarte tentat să recurgeţi la fast-food.

Planeta Saturn va fi în Balanţă, casa a cincea, pe durata primelor nouă luni ale anului, după care va trece în Scorpion. în decursul timpului petrecut în Balanţă, semnul pe care 1-a ocupat de la sfârşitul anului 2009, Saturn îşi va concentra energia asupra copiilor, creativităţii, activităţilor relaxante, ca sporturile şi hobby-urile, investiţiilor şi romantismului. Deşi Saturn poate inhiba orice atinge, este de asemenea o planetă care oferă răsplăţi câştigate în trecut sau pe termen lung.
Ar trebui de aceea să investiţi fară a vă gândi la un câştig imediat. în chestiunile sufleteşti, poate reapărea o fostă relaţie sentimentală sau puteţi decide să duceţi la nivelul următor o asemenea relaţie pe care o aveţi de multă vreme. Copiii şi activităţile lor pot genera cheltuieli suplimentare; dacă sunt încă mici, Saturn vă încurajează să deschideţi un fond la care să contribuiţi lunar şi de care să beneficieze când vor ajunge la colegiu. Nu este totuşi un an în care să investiţi prea mult într-un hobby despre care credeţi că ar putea genera un venit secundar.

Concentrarea vi se va îndrepta asupra locului de muncă de pe data de 5 octombrie când Saturn intră în Scorpion, casa a şasea. Pregătiţi-vă pentru câţiva ani de responsabilităţi suplimentare la serviciu, ca şi de senzaţia de a fi subapreciat. Activitatea de acum îşi va primi răsplata până la urmă, aşa încât nu vă lăsaţi ispitit să lucraţi superficial. în acelaşi timp, rezistaţi presiunilor din partea colegilor de muncă şi nu vă ocupaţi de sarcini care nu vă aparţin.
Saturn în casa a şasea pune accentul pe muncă şi starea de sănătate, ceea ce înseamnă că o dietă judicioasă, exerciţii fizice moderate şi o activitate de voluntariat pot fi antidoturile ideale pentru stresul de la serviciu. Faceţi ceva bun pentru propria persoană: un examen medical amănunţit la începutul acestei perioade de tranzit. Un animal de companie mai bătrân ar putea necesita acum mai mult timp şi atenţie din partea dumneavoastră.

Planeta Uranus îşi continuă tranzitul de şapte ani prin Berbec, casa a unsprezecea, unde va rămâne până în anul 2018, influenţând prieteniile, grupurile şi organizaţiile. Persoane noi vor apărea pe neaşteptate, iar altele vor dispărea la fel de rapid, după ce şi-au jucat rolul în viaţa dumneavoastră. Cu doar puţin efort vă puteţi extinde reţeaua personală şi cea profesională, îmbogăţind-o cu o mare varietate de cunoştinţe.
Uranus în casa a unsprezecea va acţiona de asemenea la un nivel interior, impulsionându-vă să evaluaţi şi să vă realiniaţi obiectivele la filozofia generală de viaţă, stabilind ce este cel mai important pentru dumneavoastră şi care sunt direcţiile în care doriţi să vă investiţi majoritatea timpului şi a eforturilor. Este probabil ca gândirea să vi se focalizeze către satisfacţia în muncă, în direcţia carierei şi a veniturilor.

Ascultaţi-vă al şaselea simţ în luna iulie, când o străfulgerare de intuiţie şi înţelegere poate dezvălui pe neaşteptate răspunsuri, posibil prin intermediul unui prieten. Profitaţi de ocazie şi prindeţi zdravăn hăţurile propriei vieţi!
Planeta Neptun schimbă de asemenea semnele zodiacale în anul acesta, rămânând în Vărsător doar prima lună din 2012. în decursul îndelungatului său tranzit prin casa a noua, planeta aceasta mistică a reliefat spiritualitatea şi cunoaşterea şi v-a încurajat să priviţi dincolo de lumea materială. Căutaţi-vă amintirile din anul 1998, când Neptun a intrat în Vărsător, şi examinaţi anii trecuţi de atunci. Veţi descoperi că aţi câştigat o înţelegere mai profundă a propriei personalităţi, o încredere mai mare în propriile forţe, precum şi cunoştinţe pe care le puteţi utiliza în carieră când Neptun intră în casa a zecea.

După o scurtă vizită în Peşti în 2011, Neptun se va intra din nou pe 3 februarie în acest semn zodiacal, unde va rămâne până în anul 2025. Aici Neptun are atât o latură pozitivă, cât şi una mai dificilă. Puteţi avea de-a face cu multe persoane pe care le-aţi cunoscut de-a lungul carierei, dar veţi fi mai susceptibil faţă de false promisiuni. Pot apărea neînţelegeri şi confuzii şi vă veţi pune sub semnul întrebării rolul în viaţă şi valoarea reală a carierei pe care v-aţi ales-o. O relaţie cu un mentor poate fi utilă, deşi este preferabil să aveţi mai multă încredere în dumneavoastră şi în calităţile personale decât să vă bizuiţi pe altcineva să vă scoată din încurcătură. Nu uitaţi: Neptun vine cu inspiraţia, dumneavoastră veniţi cu motivaţia.

Planeta Pluton îşi continuă îndelungata călătorie prin Capricorn. Influenţa sa aici, în casa a opta, se exercită asupra resurselor comune, din care fac parte venitul partenerului de viaţă, asigurările, moştenirile, dar şi împrumuturile şi creditele. Fiind planeta transformării, Pluton îmboldeşte către schimbare oriunde s-ar afla şi nu acceptă refuzul. Ca atare este mai uşor să faceţi ceea ce vă cere Pluton, decât să încercaţi să vă opuneţi inevitabilului..

în sectorul acesta Pluton vă împinge spre stabilirea unei căi către securitatea financiară. Achitaţi-vă datoriile, cheltuiţi mai puţin, economisiţi şi creaţi un plan pentru pensionare, chiar dacă mai aveţi mulţi ani până atunci. De asemenea, faceţi-vă timp pentru a vă actualiza acoperirea prin asigurare şi comparaţi primele. Nu lucraţi însă singur, ci implicaţi-vă şi partenerul în planificarea financiară şi luarea deciziilor. Dacă plănuiţi o achiziţie majoră, de exemplu o casă, nu vă grăbiţi. Căutaţi cea mai bună rată ipotecară şi negociaţi la sânge.
Aveţi totuşi grijă să nu vă riscaţi fondurile, fiindcă Pluton poate declanşa o pierdere majoră.

Ce înseamnă pentru Gemeni eclipsele din 2012!? Citeste AICI!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI