Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2015 pentru nativii din Gemeni

Postat de Urania Horoscop On 31 - December - 2014

Horoscop 2015 pentru nativii din Gemeni

Horoscop 2015 Gemeni

Horoscop 2015 Gemeni

Ce an! Venus, zeiţa iubirii, îşi lungeşte şederea în dramatica zodie a Leului, unde pentru Gemeni se află casa a treia, a comunicării şi a conversaţiilor. în loc să treacă mai departe în mai puţin de o lună, ea parcurge această casă, cu un pas teatral şi cu microfonul în mână, între 5 şi 18 iulie, apoi din nou între 31 iulie şi 8 octombrie. Comunicarea este domeniul dumneavoastră şi vă pricepeţi bine la el, dar în timp ce Venus se află în Leu, probabil că ar trebui să vi se dea o licenţă deoarece abilitatea de a vorbi cu oricine despre orice va fi formidabilă. însă e vorba de o sabie cu două tăişuri. înainte de a recurge la farmecul personal doar pentru a vedea ce se întâmplă, reţineţi faptul că Leul este un semn fix, deci e posibil să nu puteţi descuraja admiratorii la fel de uşor cum îi atrageţi. Dacă nu sunteţi într-adevăr interesat, ţineţi-vă respiraţia şi îndreptaţi în altă direcţie această energie vulcanică.Venus va fi extrem de puternică până pe 11 august graţie sprijinului cosmic primit din partea lui Jupiter, zeul excesului şi alexpansiunii. El va călători prin aceeaşi casă, purtând straiele Leului, şi îşi va agita dramatic bagheta magică, transformând fiecare mişcare pe care o faceţi şi fiecare privire pe care o aruncaţi în jur într-un gest uriaş – şi, adesea, într-o invitaţie irezistibilă la o cunoaştere reciprocă. Fiţi atent la ce vă doriţi. Dacă nu vă interesează decât să primiţi atenţie din partea cuiva, puneţi corect la treabă această energie. Idila pluteşte în aer, dar încercaţi să nu vă implicaţi prea tare şi să nu uitaţi de înclinaţia Leului spre întreţinerea talentelor creatoare. Gemeni dumneavoastră posedă această casă, aşa că are foarte multă legătură cu scrisul şi cu vorbitul – care se întâmplă să se afle în capul listei cu lucruri distractive de făcut. Cuvintele par nişte jucării. Scrieţi câteva şi trimiteţi-le prin e-mail unei reviste. Vorbiţi despre un subiect pe care-l cunoaşteţi atât de bine, de parcă numai asta aţi făcut într-o viaţă anterioară. Găsiţi o scenă, urcaţi-vă pe ea şi aduceţi-i lumii la cunoştinţă că sunteţi acolo. Conversaţiile cu copiii sunt extrem de importante. Dintre toate zodiile, Gemenii îşi aduc cel mai bine aminte cum e să fii de vârsta lor. Vorbiţi-le în acea limbă specială.

După ce Jupiter intră pe 11 august în Gemeni Fecioarei, casa a patra, a căminului, a emoţiilor şi a problemelor domestice, vă veţi îndrepta atenţia spre repararea şi îmbunătăţirea casei. Renovarea^ redecorarea şi remobilarea căminului se vor afla pe lista de priorităţi. Vă veţi ocupa de toate cu un ochi atent şi meticulos, înainte de a semna orice document legat de casă, de copii sau de familie, examinaţi-l bine. Dacă nu sunteţi sigur că procedaţi corect, cereţi sfatul unui profesionist. Apelarea la un contabil sau la un avocat nu e o idee rea. Dacă vă ocupaţi de un anumit meşteşug şi vă gândiţi să transformaţi acest hobby într-o sursă de venit, faceţi-vă temele înainte de a părăsi locul de muncă actual.între 14 iunie şi 17 septembrie, Saturn se va strecura înapoi în Scorpion, casa a şasea, insistând să vă gândiţi din nou la evenimentele legate de muncă din anul trecut. Dacă un anumit lucru pe care l-aţi făcut – sau nu l-aţi făcut – vă sâcâie, nu există decât o singură cale de a rezolva problema. Confruntaţi-vă cu persoanele implicate. Mărturisiţi-vă greşelile şi afirmaţi-vă drepturile, apoi treceţi mai departe. Saturn va petrece cea mai mare parte din an în Săgetător, casa a şaptea, a relaţiilor parteneriale, şi veţi avea de făcut altceva mai bun decât să cugetaţi la trecut.Printre lucrurile mai bune pe care le veţi avea de făcut se numără şi atenţia acordată unei persoane cu un accent minunat sau descoperirea faptului că o figură cu autoritate vă consideră sexy. Acum căutaţi experienţe, o mulţime de experienţe. Dacă le puteţi crea alături de un partener, cu atât mai bine. Dacă sunteţi legat de casă, poate le trăiţi prin procură prin intermediul cuiva care are o mulţime de poveşti de spus. Nu vă faceţi probleme în legătură cu diferenţa de vârstă sau cu orice alte bariere imaginare. Concentraţi-vă asupra ideilor pe care le împărtăşiţi şi bucuraţi-vă.

Uranus şi Pluton sunt blocate în aceeaşi cuadratură veche de câţiva ani, aşa că nevoia de independenţă – specifică lui Uranus – ar putea avea un preţ din cauza lui Pluton, aflat în Capricornul orientat spre angajamente şi în casă a opta, a partenerilor intimi. întotdeauna aţi fost cam speriat atunci când a fost vorba de angajamente. Aţi fost considerat adesea capricios, înţelegeţi însă foarte bine care este miza atunci când parafaţi o legătură exclusivă cu cineva şi nu primiţi – sau nu faceţi – promisiuni deşarte.
Visătorul Neptun îşi va continua călătoria prin Peşti, casa a zecea, a carierei şi a atitudinii faţă de superiori, ceea ce poate indica o relaţie cu un personaj cu autoritate. Pe de altă parte, poate că doriţi pur şi simplu să vă schimbaţi cariera, astfel încât ceea ce faceţi să vă reflecte aşa cum sunteţi în realitate. Soluţia poate fi o chemare spirituală sau metafizică, dar nu veţi şti cu siguranţă decât atunci când o veţi auzi.

 
*Aducem in atentia dumneavoastra ca celebrul astrolog URANIA nu a realizat o previziune pentru anul 2015 – acest material este preluat din alte surse! Va multumim!Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI