Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Anul Dragonului Horoscop Chinezesc 2012

Postat de Urania Horoscop On 18 - January - 2012

Horoscop 2012 Anul Dragonului

Astrologia chineză consideră că anul Dragonului este un an norocos. Iar pentru că anul Dragonului este întotdeauna bisect, el trebuie receptat cu optimism şi recunoştinţă, pentru că ne aduce mai multe oportunităţi şi într-un an bisect putem să facem fapte bune cu o zi în plus. într-un cuvânt, putem realiza mai multe noi înşine şi îi putem ajuta şi pe alţii.
Autoritarul Pluton, care se află în Capricorn, va favoriza stabilirea celor mai potrivite ţinte în cel mai potrivit moment. El le va impune politicienilor din întreaga lume să se simtă responsabili în faţa oamenilor pe care îi conduc. Enigmaticul Neptun se va întoarce definitiv în locuinţa sa din Peşti. Acest lucru îi va face pe oameni mai sensibili şi va da naştere unui număr imens lucrări de artă – muzicale, plastice, literare, teatrale, cinematografice. Neptun va trezi în oameni sentimentul de empatie şi implicare. Imprevizibilul Uranus se va obişnui în semnul Berbecului, impulsionându-i pe toţi spre schimbări, spre adoptarea unei atitudini active în viaţă, spre abilitatea de a-şi susţine interesele. Până în octombrie, înţeleptul Saturn le va insufla oamenilor sentimentul de dreptate şi corectitudine în relaţiile de parteneriat, iar apoi, în semnul Scorpionului, într-un an bisect putem să facem fapte bune cu o zi în plus, putem realiza

mai multe noi înşine şi îi putem ajuta şi pe alţii împreună cu Pluton, îi va determina pe cei care deţin puterea să-şi amintească de sentimentul datoriei. In prima jumătate a anului, generosul Jupiter, aflându-se în Taur, va ajuta la rezolvarea problemelor materiale. In a doua parte a anului, aflat în semnul Gemenilor, el va favoriza accesul la informaţii şi va elimina limitele în comunicare. Prezenţa îndelungată a energicului Marte în zodia Fecioarei – până la începutul lui iunie – îl va determina pe fiecare să se gândească la starea sa de sănătate şi îl va învăţa să fie metodic şi punctual. Pentru a avea succes în orice veţi întreprinde, este important să ţineţi cont de perioadele nefavorabile pentru cumpărături mari, pentru semnarea şi întocmirea unor acte importante: între 12 martie şi 4 aprilie, 16 mai şi 28 iunie, 15 iulie şi 8 august, 7 şi 27 noiembrie. De asemenea, nu e cazul să luaţi decizii de mare responsabilitate şi nici să planificaţi demersuri majore în perioadele de două săptămâni dinaintea şi de după eclipse: 20 mai, 4 iunie, 13 şi 28 noiembrie.

Fiecăruia ce i se cuvine

Berbecii ar trebui să asculte de părerile celor din jur şi să dea dovadă măcar de o flexibilitate minimă în contactele cu cei din jur. Spiritul întreprinzător şi talentul de a nu cădea pradă tentaţiilor îl ajută pe
Berbec să-şi îmbunătăţească situaţia materială şi să obţină susţinere.
Dacă Taurii vor putea în acest an să-şi evalueze obiectiv posibilităţile, ei vor reuşi să devină persoane respectate şi să câştige bani frumoşi. Succese deosebite vor avea în sport, creativitate şi întărirea sănătăţii.
Gemenii vor fi nevoiţi să se implice în rezolvarea problemelor de familie şi în amenajarea locuinţei. Acţiunile riscante şi persoanele dubioase, cu oferte „tentante”, e mai bine să fie evitate.
Pe Raci îi aşteaptă o viaţă plină de evenimente, cu călătorii şi aventuri. Spre sfârşitul anului ei vor reuşi să-şi pună casa în ordine şi să consolideze relaţiile de familie.
Leii trebuie să-şi folosească toate forţele pentru consolidarea situaţiei lor financiare. Succesul în sfera profesională poate atrage invidiile celor din jur, dar adevăraţii prieteni le vor rămâne devotaţi.
Fecioarele vor trebui să se străduiască mai mult decât toţi ceilalţi pentru a-şi promova interesele, dar realizările lor vor fi impresionante. Bizuiţi-vă numai pe propria persoană, pe hărnicia şi consecvenţa dvs.
Balanţele vor avea timp să-şi analizeze cu atenţie toate ideile şi să pregătească rampa de lansare pentru a le materializa. Norocul va fi de partea lor. Dar în relaţiile cu partenerul şi familia nu trebuie să lase lucrurile să se desfăşoare de la sine şi ar fi bine să-şi controleze irascibilitatea.
Pe Scorpioni îi poate irita foarte tare agitaţia de zi cu zi, dar ei chiar trebuie să participe la evenimente de anvergură. O influenţă semnificativă asupra vieţii lor o vor avea asociaţii şi partenerul de viaţă.
Cât priveşte Săgetătorii, grija pentru copii le va solicita multe eforturi. înţelepciunea, tactul şi arta conversaţiei îi vor ajuta să rezolve toate problemele la serviciu. A doua jumătate a anului le va aduce noroc în dragoste.

în cazul în care Capricornii nu doresc complicaţii în familie, ar trebui să se ocupe de îmbunătăţirea condiţiilor de locuit. Iar dacă îşi vor stabili obiective de anvergură, reuşitele lor vor fi remarcabile.
Vărsătorii pot avea probleme din cauza credulităţii excesive sau a atitudinii superficiale faţă de bani. Investiţiile în bunuri imobiliare vor fi foarte reuşite. Pe parcursul întregului an se remarcă un interes sporit din partea reprezentanţilor sexului opus.
Peştii vor putea să-şi dezvolte potenţialul creator. Periodic, vor reveni în actualitate problemele de securitate, prin urmare trebuie să fie mai atenţi. Asociaţii şi partenerii lor vor da dovadă de dinamism, creând baza pentru bunăstarea comună.


Afla ce iti rezerva anul 2012 in Calendarul Chinezesc!
Pentru a citi Calendarul Chinezesc 2012 dati un click mai jos:

CALENDARUL CHINEZESC

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI