Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Aritmetica îngerilor

Postat de Urania Horoscop On 24 - October - 2013

NUMEROLOGIE – Aritmetica îngerilor
Nimic nu este întâmplător. Ceea ce numim noi „întâmplător “e ceea ce nu este accesibil vederii.

Horoscop Urania - Ingerii

Există o noţiune numită Numerologia îngerilor (NÎ), care se bazează pe mesajele numerice transmise nouă, oamenilor. În mod cert, fiecare dintre noi a avut momente în viaţă când unul şi acelaşi număr, în diverse forme, i-a apărut în cale în tot felul de situaţii. Ce înseamnă asta şi cum poate fi interpretat? Se întâmplă că abia după ce trece un timp să înţelegem că acele cifre erau de fapt nişte semne. (De exemplu, că nu trebuia să plecăm la drum sau să procedăm într-un fel sau altul.) Numerologia îngerilor vă ajută să învăţaţi să citiţi aceste semne numerice.
Aşadar, dacă vi s-au întâmplat de mai multe ori asemenea situaţii, iată cum pot fi interpretate astfel de numere:


1 Dacă vă „urmăreşte “această cifră, controlaţi-vă gândurile, pentru că în curând ele se vor materializa. Cu alte cuvinte, în
Această perioadă gândurile dvs. se vor manifesta într-o formă fizică şi într-un interval de timp apropiat. Visaţi, gândiţi-vă la lucruri bune, pozitive. Dacă nu reuşiţi să scăpaţi de gândurile negative, adresaţi-vă, în gând, îngerilor, pentru ajutor.
2 Planurile vi se realizează. Curând, vă veţi atinge ţelul. Depuneţi eforturi maxime în acest sens şi continuaţi să gândiţi pozitiv.
3 îngerii dvs. vă sunt alături: aveţi încredere în ei, pentru că vă protejează. Călăuzele dvs. spirituale vă binecuvântează, trebuie să le mulţumiţi.
4 în curând veţi fi ajutată într-o situaţie dificilă şi dintr-o direcţie neaşteptată. Vi se aminteşte că nu e cazul să renunţaţi şi să disperaţi: veţi reuşi, trebuie doar să mai aveţi puţină răbdare şi să vă stabilizaţi starea emoţională.
5 Vă aşteaptă schimbări importante, care pot fi atât un eveniment pozitiv, intens, cât şi o încercare dificilă. Nu este un lucru bun sau rău: toate schimbările sunt doar o parte din drumul vieţii. Dar întotdeauna trebuie să vă gândiţi numai la ce e mai bun.
6 Sunteţi prea ancorată în zona materială a vieţii. Este necesar să vă restabiliţi armonia sufletească. Faceţi-vă ordine în gânduri şi, chiar dacă trăiţi în lumea materială, nu uitaţi de valorile spirituale.
7 Vă aflaţi în culmea succesului. Viaţa dvs. merge conform planurilor pe care vi le-aţi făcut. În viitor aşteptaţi-vă la surprize plăcute şi mai mari, la sprijinul Universului. Este un semn deosebit de favorabil.
8 Această etapă din viaţa dvs. se apropie de final. Fiţi pregătită să culegeţi roadele eforturilor dvs. şi mergeţi cu curaj înainte.
9 S-a terminat încă o perioadă din viaţă. Intraţi în următoarea cu forţe şi idei noi. E momentul pentru planificări bine făcute.
0 Tot ce se întâmplă are un sens şi este spre mai bine. Fiţi convinsă de asta!
Sunt posibile şi combinaţii de cifre. În cazul acesta, trebuie să abordaţi analitic interpretarea. De asemenea, se pot însuma cifrele, până se obţine una singură. De exemplu, 548 este 5+4+8=17. Însumăm mai departe: 1+7=8. Dacă întâlniţi o combinaţie din cifre identice (de exemplu 111), atunci semnificaţia lui 1 capătă şi mai multă forţă.


Cât ghinion aduce numărul 13?
De ce cred oamenii în cifre care poartă noroc sau ghinion? Ce se ascunde în spatele acestei credinţe?
• De cifră „13 “sunt legate multe superstiţii. Originile uneia dintre ele e posibil să fie legate de Cina cea de Taină: dacă la o masă se adună 13 persoane, una dintre ele va muri în decurs de un an. Pe vremuri, în Europa a existat chiar o „profesie “: „al 14-lea musafir “- cel care era invitat pentru a evita numărul cu ghinion. În schimb în Cabala şi la mayaşi, dimpotrivă, numărul 13 este considerat benefic. În Italia, de exemplu, se consideră cu ghinion numărul 17.


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI