Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Aspecte astrale în perioada BERBECULUI 2014

Postat de Urania Horoscop On 20 - March - 2014

Aspecte astrale în perioada BERBECULUI 2014 – (21.03-20.04)

Aspecte astrale în perioada BERBECULUI 2014

în primul rând, nu trebuie să uităm că 20 martie este ziua echinocţiului de primăvară – cea care marchează începutul Noului An în astrologie. Ar fi bine să petreceţi această zi într-un mod mai aparte. De exemplu, treziţi-vă odată cu răsăritul Soarelui şi spuneţi o rugăciune, apoi faceţi exerciţiile de înviorare preferate, primind astfel de la marele astru al zilei acel nou impuls vital, necesar pentru a crea, a construi şi a putea depăşi obstacolele ce vă vor apărea în cale de-a lungul întregului an ce începe în această zi.
Configuraţia aparte a acestui an se formează la sfârşitul lui martie şi continuă până la finele lui iunie – este vorba despre ceea ce poartă numele de Marea Cruce: patru planete ce formează un pătrat. Este o configuraţie foarte tensionată, cu atât mai mult, cu cât Marea Cruce este formată de planete foarte active: Pluton, Uranus, Jupiter şi Marte. Vârful acestor tensiuni se plasează la mijlocul lui aprilie şi va fi amplificat de două eclipse: de Lună, pe 15 aprilie, şi de Soare, pe 29 aprilie. Toate acestea se petrec în perioada lui Marte retrograd, când răbufnesc o mulţime de probleme, care până atunci puteau fi ţinute ascunse sau a căror rezolvare părea că mai poate fi tergiversată – atât în viaţa personală, cât şi în plan social. Este o perioadă extrem de conflictuală şi în care creşte mult riscul de

accidente, într-un cuvânt, în luna aprilie astrele ne solicită maximum de precauţie, calm şi raţiune. Evitaţi deciziile pripite, acţiunile bruşte, în forţă, daţi dovadă de multă flexibilitate. Duritatea, intransigenţa pot duce la neplăceri majore.
Trebuie menţionat totuşi faptul că, dacă lucrurile merg după un plan bine gândit, pentru oamenii activi şi organizaţi, această perioadă se poate dovedi foarte eficientă şi fructuoasă.
Tot acum se va remarca o acutizare a tensiunilor ce există între interesele individuale şi cele de grup/societate – ceea ce în scrierile vechi poartă

3 Comentarii to “Aspecte astrale în perioada BERBECULUI 2014”

 1. Romi says:

  Din 2008 urmaresc regulat Pasul Fortunei ! Felicitare doamnei Simona!

 2. gigis says:

  Buna ziua,
  Imi pare rau sa constat ca in ultima vreme calitatea redactarii materialelor scrise sau audio a scazut int-un mod suparator. Exemplu: texte sau inregistrari incomplete ( textul de mai sus), greseli ortografice, etc.
  Pacat.
  Multumesc oricum pentru existenta acestui site. Speram intr-o remediere a acestor neajunsuri.
  Toate cele bune.
  Gigi.

 3. Olimpia Gabriela says:

  Va multumesc.
  O intrebare am. Personal ma intereseaza o astrograma personala. Vreau sa stiu, daca doriti sa mi-o faceti si cat ma costa.

  Multumesc.

  weekend frumos !

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI