Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Aspecte astrale în perioada VĂRSĂTORULUI 2014

Postat de Urania Horoscop On 25 - January - 2014

Aspecte astrale în perioada VĂRSĂTORULUI (21.01-19.02)

Aspecte astrale Varsator 2014

In luna Vărsătorului trebuie să comunicăm cât mai mult cu prietenii, cu persoanele apropiate ca spirit. Pentru aceasta există acum toate condiţiile, pentru că în afară de Soare, în Vărsător se va afla până pe 1 februarie şi Mercur, care îşi are în acest semn locuinţa sa ezoterică. Există şansa să găsiţi adevăraţi tovarăşi de idei, să vă implicaţi într-un grup care se ocupă de lucruri interesante şi importante. Soarele şi Mercur în Vărsător favorizează studiul ştiinţelor ezoterice, în special al astrologiei. Este o perioadă bună pentru a vă adresa astrologului în vederea unei consultaţii. Cea mai potrivită zi este 31 ianuarie, când Mercur se află în gradul imperial, iar Luna este deja în creştere. Din 1 februarie, Mercur intră în Peşti şi comunicarea capătă note mistice, vom reuşi să ne exprimăm în special în faţa persoanelor imaginative. Pentru cei logici însă, perioada nu e prea reuşită. Intre 5 şi 8 februarie, Mercur se află în gradul distrugător din Peşti: amânaţi întâlnirile de afaceri sau discuţiile importante cu iubitul. Nu se recomandă nici călătoriile în aceste zile, pe drum e necesară o atenţie mărită. Creşte riscul afecţiunilor psihice, al depresiilor. Din 7 februarie până la sfârşitul lunii Mercur va fi retrograd şi e de preferat să nu planificaţi călătorii şi discuţii importante. Sunt posibile

întârzieri, obstacole în comunicare, denaturarea informaţiilor.
Venus se află în Capricorn şi va fi retrograd până pe 1 februarie, aşa că ultima decadă din ianuarie nu e o perioadă bună pentru căsătorii. De asemenea, nu se recomandă să vă puneţi mari speranţe în noile cunoştinţe, să vă faceţi planuri de viitor. în schimb, poate ieşi la lumină o veche legătură, pe care va trebui să o lămuriţi. După 1 februarie Venus revine la mişcarea directă şi în viaţa de cuplu se instalează armonia. Totuşi, nu e cazul să uitaţi că Venus se află în Capricorn, iar aici ei îi plac fidelitatea, devotamentul, relaţiile serioase, de durată. Pe 17-18 februarie Venus se află în gradul distrugător al Capricornului, nu e un moment favorabil pentru întâlniri şi planuri de căsătorie.
Toată luna Marte se află în Balanţă, exilat. Acest lucru poate determina situaţii conflictuale cu partenerii, inclusiv cu cei de afaceri. Deosebit de dificile vor fi zilele dintre 10 şi 19 februarie, deoarece Marte este în cvadratură cu Luna Neagră şi toate acestea pot afecta relaţia cu cei dragi. Aşa că străduiţi-vă din răsputeri să evitaţi conflictele.
23, 24 şi 31 ianuarie sunt zile situate la mijlocul perioadelor dintre eclipse. Sunt zile în care planurile se pot nărui, iar evenimentele se pot derula exact invers. Este nevoie de atenţie sporită faţă de toate, străduiţi-vă să fiţi în miezul evenimentelor şi să reacţionaţi cât mai flexibil la schimbările de situaţie.
Horoscop Aspecte astrale în perioada VĂRSĂTORULUI 2014

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI