Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Aspecte Generale 14-20 Aprilie2013

Postat de Urania Horoscop On 13 - April - 2013

Ca o vedetă adevărată, ziua de 20 aprilie ne oferă surprize si emoţii tari.

Peisajul astral al săptămânii cuprinse între 14 şi 20 aprilie este interesant prin cele două registre diferite care o transformă într-o perioadă dinamică, provocatoare uneori, pentru unii prea solicitantă. Primele zile sunt, în continuare, marcate de prezenţa mai multor planete în zodia Berbecului, pentru ca sfârşitul aceleiaşi săptămâni să se contureze prin marcajul esenţial al zodiei Taur.

Prima schimbare apare chiar în dimineaţa zilei de 14 aprilie, când planeta Mercur părăseşte zodia Peştilor, oferindu-ne un context mult mai energic. Cât a stat în Peşti, el ne-a oferit posibilitatea unei tihne sufleteşti şi intelectuale. Să fim drepţi, nu ne-a deranjat prea mult şi, dacă nu a fost senzaţional prin îndemnuri, a fost cel puţin blând, superior şi cumpătat. De-acum încolo, Mercur ne va arăta ipostaza lui mai nervoasă. Va marca mentalul nostru cu tumult şi impetuozitate şi ne va împinge să fim mai prompţi în reacţiile verbale. Mercur îi va face pe copii mai gălăgioşi, mai neatenţi la şcoală, mai nerăbdători şi mai puţin stăruitori în procesul de învăţare. Pentru adulţi, riscul este ca unele informaţii să nu fie asimilate pe de-a-ntregul, să fie reţinute trunchiat sau parţial, din grabă sau superficialitate.
Pe 15 aprilie, planeta Venus părăseşte Berbecul şi intră în zodia Taurului, unde se va simţi excelent, fiind în domiciliu. Ne va oferi toate calităţile şi virtuţile ei astrale într-o învăluire parfumată, colorată, senină, veselă, tandră. Ea dă cu adevărat profilul acestei săptămâni de primăvară, în ipostaza ei romantică, idilică şi benefică trupului şi sufletului.
Ultima zi a răstimpului analizat cunoaşte o dublă schimbare. La începutul zilei, Soarele intră şi el în zodia de pământ a Taurului, unde, alături de Venus, va primi îmbrăţişarea viguroasă a planetei Marte care, în preajma orei 15, îşi va face simţită prezenţa tot în dreptul constelaţiei Taur. Aşadar, sfârşitul zilei de 20 aprilie conjugă influxurile astrale a trei planete. De acum încolo, timp de mai multe săptămâni, acesta va fi modulul astral în care vom evolua. Şi nu este unul rău. Dimpotrivă, vom fi mai stabili în gânduri, sentimente şi mai pragmatici, ori mai logici în premizele vieţii de fiecare zi.

Ziua de 20 aprilie se mai caracterizează prin conjuncţia pe care Uranus o face cu Mercur la 9° precum şi prin conjuncţia la 0° Taur a Soarelui cu Marte. De aici, putem anticipa că există şansele unor informaţii surprinzătoare sau a unor situaţii conflictuale care se nasc şi evoluează bizar precum şi a unor atitudini refractare, ostile concesiilor, înţelegerilor sau soluţiilor diplomatice.

Selecteaza mai jos…
Berbec-Taur-Gemeni-Rac-Leu-Fecioară
Balanţă-Scorpion-Săgetător-Capricorn-Vărsător-Peşti

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI