Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Astroalimentatie-Balanta-Scorpion-Sagetator-Capricorn-Varsator-Pesti

Postat de Urania Horoscop On 28 - September - 2012

Astroalimentatie-Balanta-Scorpion-Sagetator-Capricorn-Varsator-Pesti

Pe gustul Balantei

BALANTA – PreferinţeAceşti gurmanzi preferă mân­carea rafinată. Balanţele adoră să experi­menteze tot felul de gustări, salate, mici prăjiturele, budinci, rulade. Reţeta siluetei perfecte. Cea mai bună metodă de a slăbi sunt plimbările lungi pe jos, în aer liber.
Servire. Masa trebuie să arate impecabil. Balanţelor le va fi pe plac o faţă de masă albastru-închis, cu fir argintiu. Serviciul şi tacâmurile trebuie alese cu multă grijă.

<

Pe gustul Scorpionului

SCORPION- Preferinţe Scorpionii nu vor refuza să mănânce bine, dar, de regulă, nu ştiu să gătească, de aceea nu fac din mâncare un cult. Meniul lor constă în principal din ali­mente săţioase, cu diverse condimente. Mâncarea trebuie să fie fierbinte şi condi­mentată, precum supa thailandeză sau frigăruile de berbec ori friptura cu multe mirodenii. Le face mare plăcere să guste mâncăruri exotice.
Reţeta siluetei perfecte. îi va fi utilă bucătăria cu care s-a obişnuit din copilărie. Produsele lactate favorizează slăbirea. Servire. O faţă de masă roşu-aprins şi veselă de porţelan cu desene în culori con­trastante.

Pe gustul Sagetator

SAGETATOR – Preferinţe Săgetătorilor la place mân­carea picantă, cu multă carne, şi dressingurile iuţi.

Ei îmbină cu uşurinţă alimen­te care nu se combină de obicei: imediat după ciorbă pot mânca un desert cu cioco­lată sau cu cremă de vanilie. Reţeta siluetei perfecte. Cel mai mare duşman este viaţa sedentară. îi ajută să slăbească odihna activă sau sportul practi­cat împreună cu copiii. Servire. Săgetătorii vor aprecia desenele exotice sau geometrice din textura feţei de masă şi a şervetelor. Vesela nu trebuie să fie prea închisă la culoare şi ieşită din comun.

Pe gustul Capricornului

CAPRICORN- Preferinţe Capricornul este considerat semnul cel mai reţinut şi ascetic, căruia îi place mâncarea simplă. Majoritatea prefe­ră peştele, nu carnea. La desert aleg ge­muri de fructe, jeleuri, torturi de napolita­nă sau fursecuri din făină de ovăz. Reţeta siluetei perfecte. Cheia spre slăbire o reprezintă purificarea regulată a organismului. Sunt potrivite împachetări­le cu plante şi procedurile acvatice şi, în acelaşi timp, exerciţiile fizice. Servire. Faţa de masă trebuie să fie călca­tă perfect, fără imprimeuri mari, iar culoa­rea nu are importanţă dacă nu este stri­dentă şi se potriveşte cu interiorul. Folosiţi un serviciu clasic, de culoare albă.

Pe gustul Varsatorului

VĂRSĂTOR – Preferinţe Vărsătorul este satisfăcut în egală măsură şi de o masă rafinată, şi de mâncarea simplă, pregătită la un foc de tabără. Masa e pentru el încă o posibilitate de a comunica. Dar face o adevărată pasiu­ne pentru gustările reci şi prăjiturile. Reţeta siluetei perfecte. Este recoman­dată dieta vegetariană. Instrumentul prin­cipal pentru slăbire este calcularea calorii­lor consumate şi a celor arse. Servire. Puteţi recurge la un contrast al culorilor, folosind două feţe de masă în cu­lori intense, pure – de exemplu, portocaliu şi verde, aşezându-le una peste alta. Şerveţelele trebuie să fie din acelaşi mate­rial ca şi faţa de masă de dedesubt.

Pe gustul Pestilor

PEŞTI – Preferinţe Peştii preferă mâncarea moa­le, mărunţită, le plac budincile, cremele, jeleurile. Pentru ei cel mai important este ca mâncarea să aibă ceva aparte. Ei pot fi atraşi atât de o bucată simplă de carne, cât şi de o prăjitură cu blat pufos şi fructe. Reţeta siluetei perfecte. Alimentele re­comandate sunt castraveţii, legumele cu boabe, ficatul de vită, migdalele, algele ma­rine. Dar cea mai eficientă metodă de slă­bire este o viaţă intimă activă. Servire. De obicei Peştii nu acordă impor­tanţă servirii. Pentru ei sunt mai impor­tante atmosfera generală, muzica liniştită, aromele si mirodeniile.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI