Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 1-7 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Astroprognoza 2014

Postat de Urania Horoscop On 25 - November - 2013

Anul 2014 va continua ciclul schimbărilor si al reformelorîn direcţia înnoirii întregii societăţi, a revizuirii priorităţilor si valorilor, a modului de viată în bine

Horoscop Astroprognoza 2014

Planetele continuă să ne îndrume, să ne deschidă noi oportunităţi, dar să-i şi penalizeze pe cei care se abat de la drumul luminat de astre. Aspectele formate de Pluton şi prezenţa îndelungată a acestuia în Capricorn vor continua să ne ceară tuturor să dăm dovadă de responsabilitate nu numai pentru propriile vieţi, ci şi pentru tot ce se întâmplă în ţările noastre. Deosebit de intensă va fi influenţa transformatoare a lui Pluton în prima jumătate a anului, când va forma aspecte tensionate cu Uranus, Jupiter şi Marte. Perioada ameninţă cu acţiuni haotice, alegerea nechibzuită a metodelor de atingere a ţintelor. In aprilie se aşteaptă punctul culminant al situaţiilor de criză în procesele financiare şi economice, de producţie, politice, dar şi în cele naturale, iar acestea ne vor afecta aproape pe toţi. Datorită influenţei lui Uranus, nevoia de libertate, independenţă, realizare individuală şi dreptate se va manifesta intens în toate societăţile. Nodul Lunar Ascendent şi Marte în semnul Balanţei ne pun în faţa nevoii de a lucra la aspectele legate de parteneriat, de a învăţa să facem compromisuri, de a lua decizii şi de a le pune în practică, depăşind vechile îndoieli.
Prima jumătate a anului este mai potrivită pentru finalizarea proiectelor începute şi pentru a ne apăra activ propriile poziţii, desigur, dacă ni le mai dorim. Alternarea
perioadelor de mişcare retrogradă ale lui Venus, Mercur, Marte – planete care răspund de calităţile personale ale oamenilor – ne va determina să ne reevaluăm comportamentul, relaţiile, modul de gândire şi de acţiune.
în a doua jumătate a anului apar mai multe aspecte favorabile. Tensiunile scad începând cu luna iulie şi, după toate frământările şi evenimentele furtunoase, vom putea să privim spre viitor cu optimism. Jupiter, trecând în semnul Leului, trezeşte calităţile de lider, nevoia de autorespect şi ne aduce o privire creativă asupra vieţii. Mulţi vor simţi nevoia sinceră să dăruiască şi să primească iubire.
Din august până în noiembrie, cvadratura Jupiter-Saturn ne va face să ne revizuim şi să ne corectăm planurile, să ne reevaluăm scopurile şi priorităţile. In schimb, datorită trigonului Jupiter-Uranus, în perioada septembrie-noiembrie vom reuşi să ieşim din şabloane, să găsim modalităţi de acţiune originale, care ne deschid noi oportunităţi, mai ales dacă vom acţiona într-o echipă unită. Este un aspect favorabil şi pentru a întâlni iubirea, dar aduce şi o mulţime de evenimente ieşite din comun.
Să notăm în agendă

In programarea activităţilor ori a evenimentelor este bine să ţineţi cont de aspectele ce marchează anumite perioade. Veţi reuşi astfel să evitaţi surprizele neplăcute.
Prin urmare, trebuie să ţinem cont că… Perioada 1-31 ianuarie este nepotrivită pentru căsătorii ori achiziţionarea de obiecte de lux. Pentru a cumpăra obiecte costisitoare, întocmirea şi semnarea de acte importante nu sunt favorabile zilele dintre 6 şi 28 februarie, 7 iunie şi 1 iulie, 4 şi 25 octombrie. Pe 16-20 martie, orice începuturi în sfera materială pot aduce probleme serioase. Achiziţionarea unei maşini nu e recomandată între 1 martie şi 20 mai. Evitaţi graba şi programarea de evenimente importante pe o perioadă de două săptămâni în preajma eclipselor din 2014: 15 şi 29 aprilie, 8 şi 23 octombrie.
Câte ceva despre fiecare
Berbecul va fi prea hotărât în acţiuni şi uneori ar trebui să fie mai reţinut. Familia şi copiii vor necesita multă atenţie. Este extrem de important pentru el să înveţe să ajungă la înţelegeri, să colaboreze şi să lucreze în echipă.
Taurul va trebui să depună multe eforturi pentru rezolvarea problemelor de muncă şi de rutină. E un moment potrivit să treacă la un mod de viaţă sănătos. Are sens să stabilească relaţii bune cu rudele – acest lucru îi va purta noroc.
Gemenii trebuie să fie alături de copii, să fie sprijinul lor. în prima jumătate a anului consolidaţi-vă baza materială, dar va fi nevoie să depuneţi eforturi şi pentru a avea o bună relaţie cu cei dragi. Din iulie comunicarea va fi mai intensă ca de obicei.
Racul va trebui să se implice în activităţi importante legate de cămin şi armonizarea atmosferei din acesta. In prima jumătate a anului va trebui să caute o soluţie de compromis între muncă şi casă. Cu timpul lucrurile se vor aranja şi veţi reuşi să faceţi în aşa fel, încât totul să meargă în direcţia creşterii bunăstării dvs.
Leul va trebui să-şi îmbunătăţească abilităţile de comunicare şi să înveţe ceva nou. Perioada de inspiraţie creatoare se va transforma treptat în nevoia de a ajunge în centrul atenţiei. Folosiţi-vă talentele din plin, dar evitaţi îngâmfarea.
Fecioara va fi preocupată de consolidarea stabilităţii financiare. In prima jumătate a anului trebuie să dedicaţi suficient timp participării la viaţa socială, iar în a doua jumătate să vă ocupaţi de ordonarea universului dvs. interior.
Balanţa va trebui să înveţe să-şi acorde sieşi şi propriilor proiecte mai multă atenţie decât cultivării relaţiilor de parteneri- at. Cu dinamism şi perseverenţă, ideile dvs. îndrăzneţe şi planurile ambiţioase au toate şansele să prindă viaţă.
Scorpionilor le vor fi utile singurătatea şi concentrarea pe aspectele spirituale. Pentru începuturi noi, de amploare, nu e momentul, însă proiectele la care se lucrează de mult pot aduce succese acum. Acest lucru are legătură în special cu dezvoltarea propriilor aptitudini, dar şi a temelor legate de bani.
Săgetătorii vor simţi că cel care nu riscă nu va culege laurii. Se recomandă să ridicaţi ştacheta în proiectele şi ţelurile proprii. Participarea la activitatea colectivă şi în viaţa socială vă deschide noi oportunităţi.
Capricornul se va apropia mult de realizarea planurilor şi obiectivelor sale. Cel mai important este ca în prima jumătate a anului să-şi coreleze obiectivele cu mijloacele de realizare a acestora. In viaţa personală, dacă vrea, poate obţine armonie şi confort. în a doua jumătate a anului trebuie să înveţe să păstreze secrete şi să aibă grijă de propria persoană.
Vărsătorul trebuie să fie mai activ în ceea ce priveşte studiul şi călătoriile. Extinderea cercului de interese îl ajută să obţină mai multe, datorită noilor cunoştinţe şi relaţii. în a doua jumătate a anului prioritară va fi stabilirea unei relaţii de încredere cu jumătatea dvs.
Peştii trebuie să conştientizeze că a venit momentul schimbărilor calitative. Dacă vă împotriviţi acestora, prima jumătate a anului poate aduce instabilitate financiară. Vor exista posibilităţi favorabile pentru a vă realiza şi a apărea într-o lumină pozitivă. Succesele în dragoste vă inspiră la realizări în carieră.


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI