Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Balanta 1-7 Decembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 30 - November - 2013

Urania Horoscop Balanta – Pasul Fortunei Balanta

Horoscop Urania Balanta 1-7 Decembrie 2013

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania in cea mai de succes emisiune de astrologie din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 1-7 Decembrie 2013. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 1-7 Decembrie 2013. Pasul Fortunei Balanta 1-7 Decembrie 2013 Horoscop Urania Saptamanal Balanta 1-7 Decembrie 2013

Horoscop Urania Balanta – Pasul Fortunei Balanta

Extrem de importanta devine casa a 3 a locuită de zodia Săgetătorului pentru toţi cei care s-au născut în Balanţă.Balantele au deja de câteva săptămâni Soarele în tranzit prin acest segment al hărţii cerului lor, de aceea drumurile,şcoală, învăţătură, şcoală, învăţătură, comunicarea, schimbul de informaţii, examenele, călătoriile toate aceste sunt mai importante, sunt mai solicitante, sunt poate chiar mai obositoare din cauza acestui tranzit.Pe 3 Decembrie intervine faza de Lună Noua construita prin conjuncţia Soare-Luna la 11 grade Săgetător ceea ce poate să aducă o amprentă specială, pe multiplele semnificaţii pe care care noi le-am reiterat deja.Aici poate să înceapă o latură a vieti lor nou, un dialog nou, o cunoştinţă nouă, un set de idei pe care să le pună în aplicare, o altă atitudine faţă de viaţă, sau o chestiune de pedagogie care le modifica percepţiile ori un examen care le pune în mână, un document, un atestat, un certificat necesar pentru a începe să desfăşoare tot felul de activităţi.tot în acest segment intervine începând cu 5 decembrie şi prezenţa planetei Mercur care va crea şi o serie de ipostaze uşor alunecoase sau periculoase.Este vorba de exces, de lipsa de măsură, de incapacitatea de a se oprii la timp.Dorinţa de a informa, dorinţa de a impresiona, dorinţa de a arăta celor din jur, ce ştiu, cum ştiu, îi poate transforma la un moment dat în nişte persoane fie obositoare în cercul restrâns al familiei şi al cunoscuţilor, fie mult prea combative, impetuoase sau chiar imperative ceea ce poate să stârnească la un moment dat replici, dispute sau puneri la punct ori mici conflicte.Sunt deosebit de bine susţinute toate drumurile. micile călătorii, excursiile, vacanţele şi toate activităţile care au o legătură cu străinătatea.Sunt bine susţinute toate activităţile care presupun mânuirea unei limbi străine sau abordarea unor instrumente lingvistice care presupun traducere, bi-trilingvism s.a.m.d.Începând cu ziua de 7 Decembrie, Balantele vor avea până pe 26 Iulie 2014 în tranzit pe semnul lor natal planeta Marte.Este o combinaţie excesivă care va solicita din plin şi care atenţie îi va transforma, fie că vor, fe că nu vor, fie că ştiu, sunt conştienţi ori dimpotrivă nu sunt suficient de lucizi ca să aprecieze ceea ce se întâmplă cu ei, dar a sfârşitul veri viitoare sau la toamnă anului viitor îi vor da seama că ceva s-a petrecut cu ei, o mutaţie, o schimbare unii vor spune că e vorba de maturizare, alţii că e vorba de îmbătrânire, alţii că este vorba de un plus de experienţă.

Afla cursul vietii,cum vei sta pe plan financiar!Fi pregatit pt ceea ce urmeaza in saptamana viitoare!
Vrei să fi anunţat de fiecare dată când este actualizat Horoscop Urania Balanta?
Adaugă Adresa de Messenger Horoscop_Urania1
Şi te voi anunţa de fiecare dată când este actualizat Horoscop Urania Balanta!

.
Taguri:Horoscop Urania Balanta,Previziuni Urania,Balanta Urania,Horoscop Balanta,Horoscop Urania Balanta,Pasul Fortunei Balanta,Horoscop Urania Balanta

1 Comentriu to “Balanta 1-7 Decembrie 2013”

  1. Andrei says:

    Daca nu reveniti si la varianta scrisa nu voi mai face trafic pe acest site. Eu citesc mai repede decat vorbeste aia. Nu vreau s-o ascult cum balbaie pot sa citesc si singur – ii apreciez previziunile, nu si vocea.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI