Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Balanta August 2013

Postat de Urania Horoscop On 1 - August - 2013

Horoscop Urania Lunar – Balanta/ August 2013

Horoscop Lunar Balanta August 2013

Horoscop Lunar Balanta avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Către sfârşitul lunii, când Mercur va intra pe data de 24 în Fecioară, casa a douăsprezecea, intuiţia va fi la loc de frunte. Meditaţi în fiecare zi câteva minute, eliberându-vă astfel subconştientul şi cel de-al şaselea simţ. Ţineţi un jurnal al impresiilor zilnice şi reveniţi ulterior la el. Visele pot fi şi ele o sursă de revelaţie.

Horoscop Lunar Balanta relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Prieteniile şi socializarea vă vor atrage atenţia graţie Lunii Noi de pe 6 august din Leu, casa a unsprezecea. Spre sfârşitul lui august, Luna Plină de pe data de 21 din Vărsător, casa a cincea, indică acelaşi gen de preocupări, apărând tot acum şi ocazia de a începe o nouă poveste de dragoste. Activităţile de grup cunosc un impuls, luna aceasta fiind ideală pentru o ieşire împreună cu o altă familie sau pentru o întâlnire cu oamenii prin intermediul unui club sau al unei organizaţii.

Horoscop Lunar Balanta banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Activităţile legate de carieră vor fi haotice, deoarece Marte avansează prin zodia Racului, casa a zecea, până pe data de 27 august. Deşi veţi fi extrem de productiv, veţi avea şi tendinţa de a vă suprasolicita cu scopul de a respecta termenele de predare. încercaţi periodic să faceţi un pas înapoi şi să evaluaţi progresul dintr-o perspectivă mai largă, domolindu-vă nerăbdarea pentru a evita greşelile.

Horoscop Lunar Balanta turbulente planetare

Horoscop Lunar Balanta Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Venus aflându-se în zodia dumneavoastră natală începând cu data de 16 august, veţi fi elementul- cheie în rezolvarea conflictelor atunci când aspectul provocator format de Jupiter, Uranus şi Pluton va încinge spiritele. Asta nu înseamnă că apreciaţi un astfel de rol, însă sunteţi cel care-i poate ghida pe ceilalţi spre compromis, indiferent dacă evenimentele se petrec acasă, în familie, dacă îl implică pe partenerul de viaţă sau au loc la serviciu.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,7, 9, 10, 12,15, 16, 29
Zile nefavorabile: 3,4,11,17,18, 23,25, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta/ August 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI