Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Balanta Ea/El 2012

Postat de Urania Horoscop On 23 - March - 2012

Horoscop Urania Balanta Ea/El
Planeta guvernatoare: Venus

Balanta – Ea va fi ocupată de căutările de sine, de o relaţie bazată pe egalitate şi este pregătită pentru schimbări majore

Balanta Ea/EL 2012

Până la începutul lunii iulie eforturile dvs. se vor îndrepta în direcţia obţinerii unor schimbări lăuntrice, ale propriei personalităţi. Mai mult ca sigur veţi dori să ieşiţi mai

puţin în lume şi să staţi. Până la începutul lunii iulie eforturile dvs. se vor îndrepta în direcţia obţinerii unor schimbări lăuntrice, ale propriei personalităţi. Mai mult ca sigur veţi dori să ieşiţi mai puţin în lume şi să staţi mai mult acasă. A doua jumătate a anului va aduce o diversitate semnificativă în viaţa dvs. Treburile dvs. vor merge deosebit de bine din ianuarie până la începutul lui octombrie. Cea mai productivă perioadă din punctul de vedere al posibilităţilor care apar va fi din aprilie până la începutul lui august. Aceasta este de asemenea favorabilă pentru călătorii în afara ţării, distracţii şi dezvoltare personală. în perioada 16-28 mai aveţi grijă de sufletul dvs.: mergeţi la biserică, meditaţi sau rugaţi-vă, citiţi cărţi pe teme de spiritualitate. De la jumătatea lui iunie până la sfârşitul lui decembrie lărgiţi-vă cunoştinţele, dar totodată şi cercul de cunoştinţe. Acum puteţi, cu uşurinţă şi cu folos pentru dvs., să vă completaţi studiile, să urmaţi cursuri de calificare profesională sau să căpătaţi noi deprinderi legate de hobby-ul dvs.
Balanta EA decada I – între 23 septembrie şi 2 octombrie
In martie-august străduiţi-vă să vă armonizaţi la maximum relaţiile cu cei dragi şi apropiaţi. Pluton şi Uranus vă pot provoca la luptă pentru poziţia de lider în familie. Gândiţi-vă bine dacă e cazul să vă asumaţi o asemenea povară, căci vă puteţi îndoi sub greutatea ei. Nu luaţi asupra dvs. mai mult decât e necesar, încredinţaţi-le şi altora o parte din responsabilităţi.
Balanta EA decada II – între 3 şi 12 octombrie
In martie-iunie va fi mai simplu să o scoateţi la capăt cu datoriile şi obligaţiile legate de credite. In a doua jumătate a lui iulie şi în prima jumătate a lui august va fi perioada dvs. de activitate maximă Este o perioadă potrivită şi pentru a vă corecta imaginea. In august-noiembrie norocul vă va surâde în mod special: veţi reuşi practic orice începeţi şi vă doriţi de multă vreme. Nu rataţi această perioadă, încercaţi-vă puterile în domenii de activitate care vă plac cel mai mult!
Balanta EA decada III – între 13 şi 23 octombrie
Iarna străduiţi-vă să nu cedaţi tentaţiei de a simţi gustul acţiunilor riscante şi al situaţiilor periculoase. Din ianuarie până în septembrie este o perioadă când, datorită lui Saturn, vă veţi putea maturiza ca personalitate, vă puteţi trasa linia proprie de conduită. Toate conştientizările din această perioadă vă ajută să treceţi la un nivel de viaţă superior calitativ. Aşa că notaţi-vă revelaţiile şi utilizaţi-le în viitor.

Balanta – El îşi va încerca forţele în afaceri de anvergură (proiecte financiare), pentru a-şi depăşi vechile victorii

în acest an, una din temele cele mai sensibile pentru el o vor constitui relaţiile tensionate în familie. Cauza principală a certurilor cu partenera va fi dorinţa fiecăruia de a-şi impune propriul punct de vedere. în prima

jumătate a anului este foarte important să învăţaţi să nu ţineţi supărarea unul pe altul şi să vă controlaţi emoţiile. Bărbatul Balanţă ar trebui să se hotărască încă de la începutul anului ce fel de familie îşi doreşte. Când se va decide, va putea să-şi „reformateze” în mod corect căminul conjugal. în sfera profesională, din vară îl aşteaptă lărgirea perspectivelor, dar mai mult ca sigur aceasta va fi însoţită de o mulţime de inconveniente şi de incertitudinile inerente oricărei perioade de tranziţie. La sfârşitul verii ar fi bine să-şi manifeste în mod mai activ aptitudinile, cunoştinţele, capacitatea de a-şi susţine punctul de vedere. în perioada septembrie-octombrie trebuie să fie pregătit pentru probleme la serviciu, invidia colegilor şi încercări de inducere în eroare. în octombrie-noiembrie se va stabiliza situaţia cu salariul.
Balanta EL decada I – între 23 septembrie şi 2 octombrie
Viaţa lui se poate schimba în totalitate. Primăvara-vara este perioada călătoriilor în interes personal şi de serviciu. Iunie şi iulie le vor aduce o mulţime de posibilităţi Balanţelor active şi ambiţioase. în ultima decadă din septembrie împrejurările îl vor obliga pe partenerul dvs. să-şi manifeste talentul de strateg, pentru a calcula diverse variante şi a nu ieşi în pierdere.
Balanta EL decada II – între 3 şi 12 octombrie
în iulie-august, din cauza tensiunilor dintre Marte, Uranus şi Pluton, viaţa de cuplu poate deveni foarte tensionată, se poate ajunge aproape de ruptură. De aceea, e mai bine ori să staţi departe pentru o vreme, ori să vă străduiţi să vă controlaţi ieşirile, canalizându-vă energia într-o direcţie pozitivă. Oricât ar părea de ciudat, perioada este foarte favorabilă oricăror proiecte internaţionale, activităţi financiare de anvergură, pentru lărgirea afacerilor şi activitate ştiinţifică.
Balanta EL decada III – între 13 şi 23 octombrie Ianuarie-martie şi septembrie sunt favorabile pentru găsirea unui loc de muncă. Veţi avea succes în afaceri şi în întocmirea diverselor acte. Perioada e potrivită şi pentru activităţi profilactice, pentru relaxare şi cură balneară. Dar graba exagerată şi haosul în acţiuni sunt total contraindicate până la mijlocul lui octombrie. El trebuie să fie serios, chibzuit, perseverent. E timpul ca imaginea lui să capete mai multă sobrietate.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI