Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Balanta Ianuarie 2013

Postat de Urania Horoscop On 10 - January - 2013

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Ianuarie 2013

Horoscop Lunar Balanta Ianuarie 2013

Horoscop Lunar Balanta antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje PLANETARE: Toate aspectele vieţii domestice, inclusiv timpul petrecut cu familia, se vor afla în centrul preocupărilor dumneavoastră atunci când Luna Nouă de pe 11 ianuarie din Capricorn vă va activa casa a patra. Mercur aflându-se în acelaşi semn zodiacal până pe 18, aveţi ocazia de a pune la cale diverse planuri gospodăreşti. Gândiţi-vă să găzduiţi o mică petrecere sau să vă primiţi în vizită prietenii după intrarea lui Venus în Capricorn pe data de 9.

Horoscop Lunar Balanta relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: în zilele de 6 şi 17, când mai multe planete vor intra în conflict cu Pluton din Capricorn şi cu Uranus din Berbec, casa a şaptea, va trebui să evitaţi discuţiile importante în familie. Acelaşi lucru se aplică şi consultării unor profesionişti. Prezenţa lui Marte în Vărsător, casa a cincea, pe tot parcursul lunii favorizează activităţile cu copiii. Faceţi o excursie de o zi sau duceţi-vă la un eveniment sportiv înainte de ultima săptămână din ianuarie, însă stabiliţi mai întâi un buget; altfel, s-ar putea să fie o escapadă costisitoare.

Horoscop Lunar Balanta banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Vânzările de după sărbători v-ar putea aduce câteva achiziţii convenabile sub forma unor obiecte pentru gospodărie, hobby-uri şi haine. Cumpăraţi online pe 3, 5 sau 22 şi cutreieraţi magazinele pe 5, 9 sau 15.

Horoscop Lunar Balanta turbulente planetare

Horoscop Lunar Balanta Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: E posibil ca o relaţie de prietenie să se răcească sub influenţa Lunii Pline de pe 27 ianuarie din Leu, casa a unsprezecea. Mai pot fi în joc banii sau o diferenţă fundamentală legată de valori, deoarece Luna Plină va forma un aspect conflictual cu Saturn din Scorpion, casa a doua. De asemenea, s-ar putea să descoperiţi că o persoană pe care aţi considerat-o întotdeauna un om de încredere este în realitate doar un prieten de vreme bună.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 5, 8, 9, 13, 15, 21, 22, 23
Zile nefavorabile: 4, 6, 10, 17, 18, 24, 25, 31
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta / Ianuarie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI