Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Balanta Iulie 2013

Postat de Urania Horoscop On 29 - June - 2013

Horoscop Urania Lunar – Balanta/ Iulie 2013

Horoscop Lunar Balanta Iulie 2013

Horoscop Lunar Balanta avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje PLANETARE: Luna aceasta vă poate aştepta o avansare în carieră, completată cu o mărire de salariu, graţie unui aspect favorabil format de Jupiter din Rac, Saturn din Scorpion şi Neptun din Peşti. Este o perioadă excelentă pentru a solicita o promovare sau pentru a trimite CV-uri. Veţi atrage atenţia la serviciu şi vi se vor recunoaşte eforturile.

Horoscop Lunar Balanta relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Luna Plină de pe 22 iulie din Vărsător pune accentul pe casa a cincea, semnificând copiii, socializarea şi dragostea. Banii se vor combina cu unele dintre aceste subiecte de interes, poate chiar cu toate, aşa că ar fi bine să planificaţi reducerea cheltuielilor acolo unde acest lucru este necesar, mai ales dacă copiii pot merge într-o tabără de vară sau pot participa la o activitate sportivă.

Horoscop Lunar Balanta banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi SUCCES: Cariera va cunoaşte un impuls suplimentar deoarece Luna Nouă de pe 8 iulie din Rac îşi trimite razele asupra casei a zecea. Energia lunară sporeşte şi şansa de a căpăta un post nou. însă fiţi atent la concurenţă. S-ar putea să fie mai puternică decât credeţi. Domoliţi-vă intenţiile de înfiinţarea unei firme acasă, împreună cu un partener, deoarece, în cel mai bun caz, succesul va fi doar trecător.

Horoscop Lunar Balanta turbulente planetare

Horoscop Lunar Balanta Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Principalele preocupări ale acestei luni fiind legate de carieră, echilibrul între serviciu, familie şi partenerul de viaţă va fi greu de obţinut. Acest lucru va fi mai evident la începutul şi la sfârşitul lui iulie, aşa că faceţi un efort suplimentar pentru a le acorda atenţia cuvenită. De asemenea, e posibil să trebuiască să vă ocupaţi de o rudă, poate chiar de unul dintre părinţi.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 5,6,10,11,19, 23, 26,28, 30
Zile nefavorabile: 1, 2, 7,12,14,16, 20, 21, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta/ Iulie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Iunie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.06.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI