Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Balanta Luna Noiembrie 2011

Postat de Urania Horoscop On 5 - November - 2011

Balanta – Previziuni pentru Luna Noiembrie 2011

Această lună este marcată de tranzitul planetei Venus prin zodia Săgetătorului, care ocupă sectorul comunicării din horoscopul general al Balanţelor. în prima parte a lunii noiembrie, planeta Venus va face conjuncţii cu Mercur, Nodul Nord, sextil cu Neptun şi trigon cu Uranus, aspecte care aduc o veritabilă revoluţie din punct de vedere afectiv si emoţional cerând nativilor să renunţe la o gândire anacronica. Este momentul în care-şi vor schimba modul de comunicare şi tratare a relaţiilor cu cei din jur, punând în prim plan adevărul. în partea a doua a lunii noiembrie, planeta Venus face trigoane cu Luna Neagră, Jupi ter şi Marte, aspecte care aduc oportunităţi deosebite legate de comunicare, relaţii sociale. Nativii au şansa de a înţelege care le sunt nevoile sociale şi afective, asumându-şi cu maturitate deciziile pe care le vor lua.

Soarele tranzitează zodiile Scorpionului şi Săgetătorului, care ocupă sectorul veniturilor financiare şi cel al comunicării din horoscopul general al Balanţelor. în prima parte a lunii noiembrie Soarele face sextil cu Pluton, aspect bun, de renaştere în plan afectiv şi material. în partea a doua a lunii noiembrie, Soarele face conjuncţie cu Nodul Nord, trigon cu Uranus şi cuadratură cu Marte, aspecte care scot în evidenţă personalitatea nativilor în relaţiile cu cei din jur, dând dovadă de optimism, entuziasm, încredere în propriile forţe, demarând o serie de acţiuni legate de obţinerea stabilităţii materiale şi sentimentale. Pot avea parte de experienţe ciudate, nativii putând fi iubiţi la un moment dat şi respinşi în momentul următor, fără nici o explicaţie.
Planeta Mercur se află în tranzit prin zodia Săgetătorului, care ocupă sectorul comunicării din horoscopul general al Balanţelor, iar pe 24 noiembrie va intra în mers retrograd. Planeta Mercur va face conjuncţii cu Venus şi Nodul Nord aspecte care cer nativilor să-şi reevalueze dorinţele personale, legate de sentimente, muncă, colaborări şi relaţii cu cei din jur. Să fie capabili să analizeze şi să exprime corect propriile sentimente, să promoveze adevărul, pentru a obţine astfel armonia în plan personal.
Planeta Marte se află în mers direct prin zodiile Leului şi Fecioarei, care ocupă sectorul anturajului şi cel al suferinţelor din horoscopul general al Balanţelor. Nativii au energie, idei bune şi avangardiste, fiind preocupaţi de îndeplinirea unor idealuri proprii sau colective. în prima parte a lunii, planeta Marte va face opoziţie cu Neptun, aspect ce ajută nativii să pună capăt unor idealuri afective sau sociale care nu-i ajută să-şi îndeplinească dorinţele şi îi solicită foarte mult. în partea a doua a lunii, planeta Marte va face trigon cu Jupiter şi Pluton, aspecte constructive, care dau un imbold puternic nativilor de a pune capăt la tot ceea ce le creează suferinţe interioare.
Planeta Jupiter tranzitează zodia Taurului, care ocupă sectorul morţii, moştenirilor şi vieţii sexuale din horoscopul general al Balanţelor şi face trigoane cu Marte şi Pluton. Nativii trebuie să înţeleagă că toate schimbările pe care doresc să le facă la locul de muncă, sau în activitatea pe care o desfăşoară vor avea efect şi asupra familiei, de aceea să dea dovadă de înţelepciune, corectitudine, răbdare, comunicând cu cei dragi, ascultând şi opinia lor. Au parte de un tranzit bun care le va aduce oportunităţi legate de domiciliu, bunuri personale, protecţie a sănătăţii.
Planeta Saturn se află în mers direct prin zodia Balanţei care ocupă sectorul personalităţii din horoscopul general al nativilor şi face în continuare opoziţie cu Luna Neagră şi trigon cu Neptun, aducând mare putere de regenerare fizică şi psihică, capacitatea de a depăşi toate obstacolele ce apar în carieră sau în relaţiile parteneriale, cu ajutorul intuiţiei. Trebuie să se gândească, să analizeze corect fiecare investiţie sau risc pe care şi-l asumă.
Luna Neagră tranzitează zodia Berbecului, care ocupă sectorul parteneriatelor din horoscopul general al Balanţelor şi face, în această lună, trigoane cu Venus şi Marte, aspecte importante ce supun nativii la tot felul de provocări, cu scopul de a elimina din viaţa lor ceea ce le aduce suferinţe si nemulţumiri.

Horoscop Urania Lunar-Balanta Noiembrie 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI