Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Balanta Noiembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - October - 2013

Horoscop Urania Lunar – Balanta/ Noiembrie 2013

Horoscop Lunar Balanta Noiembrie 2013

Horoscop Lunar Balanta avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje planetare: Aşteptaţi cu nerăbdare data de 11 noiembrie, când Mercur revine la mişcarea directă. Va fi mai uşor să găsiţi informaţiile de care aveţi nevoie, iar comunicarea va începe să decurgă normal, dându-vă ocazia de a clarifica neînţelegerile şi controversele recente. Veştile bune ar putea sosi pe la mijlocul lui noiembrie sau la sfârşitul lunii.

Horoscop Lunar Balanta relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Nu toată lumea e deschisă cu dumneavoastră, aşa că e important să puneţi întrebări detaliate şi să insistaţi să primiţi răspunsuri. Fiţi extrem de precaut cu promisiunile făcute în jurul datelor de 6, 9, 23 şi 25, când oamenii vor fi tentaţi să denatureze adevărul şi să vă spună numai ceea ce vreţi să auziţi.

Horoscop Lunar Balanta banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani Si succes: Problemele băneşti sunt aduse în prim-plan de Luna Nouă (eclipsa solară) de pe 3 noiembrie din Scorpion şi de Luna Nouă de pe data de 17 din Taur, care vă vor activa casele a doua şi a opta. Aceste energii lunare combinate pot aduce o mărire de salariu sau o primă pentru dumneavoastră, pentru partener ori pentru amândoi. Este posibil să primiţi veşti despre o moştenire sau legate de un fond de asigurare. Verificaţi poliţa de asigurare a casei şi, dacă e necesar, actualizaţi gradul de acoperire.

Horoscop Lunar Balanta turbulente planetare

Horoscop Lunar Balanta Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Uranus din Berbec, casa a şaptea, şi Pluton din Capricorn, casa a patra, formează un aspect exact pe data de 1 noiembrie. Relaţiile familiale vor fi extrem de dificile în jurul datelor de 13 şi 16, deoarece Venus, prezentă în Capricorn, va aspecta ambele planete. Finanţele devin şi ele un subiect controversat, iar tensiunea poate creşte din cauza stării de sănătate a unei rude. Nu ezitaţi să cereţi sprijinul celorlalţi – familie, prieteni şi colegi de serviciu.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 10,11,12, 14, 18, 20, 22, 24
Zile nefavorabile: 1, 5, 7,9,13,16,21,28


Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta/ Noiembrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI