Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Balanţă-Scorpion-Săgetător-Capricorn-Vărsător-Peşti

Postat de Urania Horoscop On 13 - April - 2013

A doua decada a horoscopului – Balanţă-Scorpion-Săgetător-Capricorn-Vărsător-Peşti

Horoscop Urania Balanţă14-20 Aprilie 2013
Chiar dacă pleacă trei planete din Berbec în Taur, casa a VII-a tot tulburată rămâne. Uranus care va şedea în acest loc încă şase ani, are răgazul necesar să alcătuiască cu fiecare planetă care străbate acest sector, forţa necesară de a modela şi remodela tot ceea ce ţine de relaţiile parteneriale, de viaţa conjugală, de impactul asupra duşmanilor sau de capacitatea lor de a strica planurile nativilor precum şi întregul regim contractual, de la cea mai neînsemnată chitanţă până la marile facturi. Prezenţa planetei Mer.cur, este de natură să sporească discuţiile în contradictoriu, disputele, replicile, mai mult sau mai puţin răstite, acuzaţiile şi ieşirile verbale pitoreşti. în plan conjugal, chiar dacă nu se consumă fapte de mare însemnătate, realitatea astrală este de natură să hărţuiască partenerul şi să-l pună pe cel născut în Balanţă în postura nefastă de a strica armonia, de a-l controla pe partener până când îşi va primi şi el o replică pe măsură.
Horoscop Urania Scorpion 14-20 Aprilie 2013
Modificarea tramei astrale ce se configurează săptămâna viitoare nu le face Scorpionilor viaţa uşoară. Primesc, pe semnul fix, din opoziţie, Taurul, două planete active, masculine (Soare şi Marte). Venus, deşi în domiciliu, va putea să opereze mici nuanţe în măsura în care harta câte unui nativ rezonează armonic cu Venus însăşi. Ea singură nu este suficient de puternică, în această combinaţie, să contracareze tot ceea ce alcătuiesc, împreună Luminarul cu Marţianul. O primă concluzie priveşte regimul conflictelor care devin mai profunde, deşi paradoxal, ele sunt mai surde, devenind expresia unei nemulţumiri mocnite care aşteaptă momentul prielnic pentru a izbucni. Săptămâna viitoare nu pune problema unor soluţii urgente, aşa încât este indicat să se facă evaluările necesare pentru o strategie sau pentru mai multe strategii, în funcţie de numărul oponenţilor. Certuri şi dispute fără rost şi fără miză se intuiesc în legătură cu casa muncii sau în relaţia cu şefii, colegii, subalternii.

Horoscop Urania Săgetător 14-20 Aprilie 2013
Planetele care vor intra în semnul Taurului, vor ridica probleme atât de sănătate cât şi de regim al muncii. Săgetătorii se pot împotrivi unor măsuri care ţin de tipul sau volumul muncii ce le este repartizată. Nu protestează, dar nici nu sunt mulţumiţi. Unii vor face mici obiecţii, alţii vor aştepta o perioadă în care se vor simţi mai în formă, mai inspiraţi sau când, speră ei, să-l prindă pe şef, patron sau director pe picior greşit, fie într-o stare de mare detaşare faţă de chestiunile de muncă şi autoritate ce-i incumbă. Cât priveşte sănătatea, aceasta depinde, în mare măsură, de harta natală a Săgetătorilor. în funcţie de aspectele tranzitelor – malefice sau armonice – se vor activa fie elementele marţiene (îngrijorătoare), fie cele care prevestesc ameliorarea (prin Venus). Zilele de 19/20 aprilie se pot asocia cu probleme de afirmare sau de ridicare în putere, prin numiri în funcţii. Şi casa a V-a evoluează în funcţie de planetele din harta personală accentuând sau atenuând, tentaţia primordială de a discuta prea mult, de a cere explicaţii.
Horoscop Urania Capricorn 14-20 Aprilie 2013
Săptămâna viitoare anunţă începutul unei perioade de conflicte, necazuri, îngrijorări, discuţii interminabile, acuzaţii care se petrec în legătură cu semnificaţia casei a IV-a: părinţi, familia din care provine nativul, casa, patrimoniul, locuinţa gospodăria. Atenţie majoră la felul în care funcţionează aparatura electroasnică bazată de foc, căldură, abur, fierbere, etc. Risc de pagube prin ardere, incendiu. Evitaţi conflictele deschise. Nu faceţi mărturisiri şi afirmaţii fără rost sau care pot fi folosite, la un moment dat, împotriva dvs. Strămutarea celor trei planete în semnul de pământ al Taurului ar trebui să le dea Capricornilor oarecare satisfacţie. Aceasta este provocată însă de detaliile vieţii de fiecare zi (o mâncare bună, un vin bun, muzică aleasă, dans etc.). Până în seara zilei de 20 aprilie nu se conturează cu forţa cu care se va afirma după aceea, dorinţa de a fi iubit/ă, resimţită răscolitor ca o adevărată criză de identitate şi/sau singurătate, care îi va împinge la aventuri necugetate, la iniţiative riscante, nu întotdeauna onorabile.

Horoscop Urania Vărsător 14-20 Aprilie 2013
Pentru Vărsător, prezenţa planetelor care intră în zodia Taurului indică o serie de tensiuni în viaţa de familie, de crize de personalitate sau de autoritate, de îngrijorări cu privire la patrimoniu, la integritatea şi unitatea averii, a bunurilor de familie moştenite sau dobândite prin cadou, testament, etc. Orice tentativă de a se cădea la pace, de a se crea o punte de legătură sau de a se face o breşă în interesele materiale, inflexibil exprimate de unii membri de familie, eşuează. în plus, şi casa comunicării e conflictuală. Certuri, inflamări, exagerări, deformări, iniţiative şocante care vin şi de o parte şi de alta a baricadei”, transformă săptămâna viitoare, ca premiză sau ca debut, în ceea ce va deveni nota dominantă a următoarelor săptămâni, adică o ceartă fără sfârşit. Chiar dacă, din varii motive (stăpânire de sine, înţelepciune, dorinţa de a-şi conserva starea de sănătate, educaţie), unii Vărsători nu se pun la mintea celor apropiaţi, şicanele tot îi vor necăji şi îi vor destabiliza, apărându-le o serie de zile care ar putea fi armonioase din alte perspective astrale.
Horoscop Urania Peşti 14-20 Aprilie 2013
Peştii încep să se mai liniştească în privinţa banilor. Plătesc ce trebuie, rezolvă ce trebuie, negociază ce e de negociat. Multe dintre tranzitele săptămânii viitoare nu reprezintă pentru ei un beneficiu real, dar nici un motiv de îngrijorare. Trăiesc această etapă destul de rezervat, uneori poate chiar discret. Casa comunicării începe să fie întocmită astfel încât a u chef de studiu, de învăţătură. Acumulează informaţii repede şi bine. Pot sistematiza ceea ce vine spre ei ca teorie sau practică într-un mod organic. Au liniştea interioară şi răbdarea necesară să se cufunde în lectură, exerciţii, repetiţii. Este semnul progresului şi eficienţei în domeniul şcolar, universitar sau poate chiar academic. Pe această direcţie profitabilă vor evolua în următoarele 4-5 săptămâni. Se profilează un posibil dialog cu o persoană mai în vârstă, sau înzestrată cu putere, rang, mare suprafaţă socio-culturală, care să-i îndrume, să-i ajute, să-i susţină. Nu este vorba de o mare comunicare sufletească ci mai mult de identificarea unui model de viaţă, a unui reper util pentru orientarea profesională.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI