Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Balanţă-Scorpion-Săgetător-Capricorn-Vărsător-Peşti

Postat de Urania Horoscop On 20 - April - 2013

Balanţă-Scorpion-Săgetător-Capricorn-Vărsător-Peşti
Horoscop urania Balanţă

Pentru aceşti nativi situaţia astrală complicată, vizează casele banilor: din muncă proprie sau din câştiguri şi beneficii prin intermediul sau cu ajutorul a|tora. Acum noi spunem “ajutor” pentru că facem referire la specificul acestei case, a Vlll-a, de a oferi sprijin, beneficiu, gest filantropic sau orice fel de implicare favorabilă din punct de vedere bănesc. Eclipsa poate aduce o sincopă financiară, poate arunca o lumină nefavorabilă asupra relaţiilor de muncă ori chiar al statutului de angajat al cuiva, mai poate vorbi despre incapacitatea de a obţine banii la timp sau de a-i pierde în diferite ipostaze care până ia un punct ţin de propria lui activitate şi comportare (eficienţă, prezenţă, valoarea a muncii, volum sau, contrariul lor, lipsuri în activitate ce reclamă sancţiuni, tăieri din salariu, ori rezilierea sau reformularea drastică a unor contracte. Este vizat, în anume contexte şi un bun material, o valoare patrimonială (casă, pământ, teren arat cu culturi pe rod etc.) care poate fi cerut, pretins, invocat, sechestrat, depus garanţie, vândut în pagubă etc. Toate aceste neplăceri sau pericole cu finalitate materială se pot evita, prin corectitudine sporită, grijă faţă de detaliu şi respect sau preţuire al unui plasament salarizat.
Horoscop urania Scorpion
Trăieşte din plin eclipsa. Luna le tranzitează semnul şi le dă o subtilitate şi o forţă telepatică uriaşă, mai ales între seara zilei de 25/26 aprilie. în măsura în care, eclipsa din 25 aprilie îi transformă într-o placă de rezonanţă astrală, profitabilă pentru cunoaşterea extrasenzorială lă, în aceeaşi măsură aceşti nativi, fiind un semn de apă, şi primind susţinerea şi impulsul nestăvilit al Lunii, vor avea parte – numai ei, din întreg zodiacul – şi de alte tipuri de cunoaştere, obţinute prin viaţă afectivă, prin sentimente bogate şi diferite, prin credinţă religioasă, prin vocaţie mistică, prin sublimarea simţurilor interioare în concluzii şi învăţăminte superioare. Este ora alchimiilor, al transformărilor. Au parte de ele cu toţii, indiferent de vârstă doar că, unii, mai evoluaţi, vor putea valorifica
mai bine, mai repede, mai subtil sau mai profund, ceea ce primesc de pe urma acces
tei aventuri astrale, înţeleasă ca lecţie de viaţă şi ca revelaţie. Alţii, care nu vor atinge acest prag superior al cunoaşterii, vor primi doar mesaje şi avertismente semnificative ce le atrag atenţia asupra aspectelor de viaţă pe care trebuie să le dezvolte sau dimpotrivă , să le cenzureze, (pentru completare, v. analiza din rubrica dedicată “Sănătăţii”).

Horoscop urania Sagetator
Pentru aceşti nativi se pune problema unei stabilizări imperios necesare a locului de muncă, al plasamentului forţei şi priceperii profesionale într-un chip cât mai profitabil. Pentru unii, probabil, că acum este momentul unei crize fie de ofertă, fie de integrare, fie de aspiraţie de viaţă). Unii nu se simt bine în locul unde muncesc şi de unde îşi iau banii pentru ceea ce se cheamă coşul zilnic. Intră în tot felul de stări care nu îi îndeamnă şi nu îi conduc pe drumul cel bun. Sunt ostili oricăror îndemnuri,resping sfaturi sau ajutor, dau dovadă de încăpăţânare, nu cooperează, se izolează, alţii fac chir mofturi şi-şi dau aere de vedetă, dar nimic din toate acestea nu dovedeşte nici maturitate, nici vreun capăt de soluţie inteligentă şi eficientă. Este clar, semnul unei crize mai vizibilă şi mai puternică cu cât nativul este mai tânăr, deşi, toate aceste trăiri şi conflicte interioare pot să fie resimţite şi de maturi. Doar că, aceştia, datorită experienţei de viaţă reuşesc să şi le cenzureze şi reuşesc astfel să nu-şi pună prea tare în pericol salariul şi stabilitatea la locul de muncă. Săptămâna are valoare de turnesol, pentru că dacă toate aceste ipostaze enumerate mai sus nu s-au manifestat încă, au acum, un bun prilej să iasă la suprafaţă, provocate de acest substrat astral.
Horoscop urania Capricorn
Nu ştiu în ce măsură, viaţa afectivă a acestor nativi, va fi cu adevărat afectată de tranzitele săptămânii viitoare, pentru că, din punct de vedere sentimental, Capricornul nu este un erou al efluviilor sentimentale, iar din perspectiva speculaţiilor, slabe speranţe, poate doar vreun rătăcit prin zodie să dea de-a dura cu banii şi bunurile şi să le arunce pe masa de poker, în joc, drept miză. Cine ştie, poate, or fi şi dintr-aceştia. Noi ne adresăm în mod special excepţiilor, celor care se înscriu în parametrii fireşti ai unei atitudini demne de un semn de pământ. Aşadar, s-ar putea să fie mai trişti, mai abătuţi, mai îngrijoraţi, mai nemulţumiţi decât în alte perioade, de felul în care se poartă un partener de suflet, de felul în care răspunde (sau nu răspunde) chemărilor lui sau ale ei, la trilurile (cam anemice în această perioadă) ale inimii lor. Pentru că, această perioadă îi cufundă mai mult în griji materiale, în chestiuni de evoluţie personală. S-ar putea ca unii prietenii să se poarte cum nu trebuie: să-i şicaneze, să fie necinstiţi, să-i trădeze, să profite crâncen de pe urma lor fără să le arunce un mulţumesc, măcar, aşa, de formă dar cred că nici asta dacă văd, aud şi consemnează nu este suficient de puternic ca influx astral să-i scoată din alte lor. Poate se mai răstesc şi ei pe ici-pe acolo să-şi iar revanşa, după care, se ocupă din nou de ei şi bine fac.

Horoscop urania Vărsător
Ca şi pentru Leu, şi Vărsătorul este implicat pe axa caselor a IV-a şi a X-a, care sunt ale destinului, nu se schimbă prea mult din datele esenţiale pentru că ele reprezintă criteriile fundamentale pe baza cărora se construieşte o identitate astrală, adică mai ales pe ce se moşteneşte şi se primeşte ca o concepţie fundamentală despre lume şi viaţă. Astfel că, în săptămâna viitoare, Vărsătorii vor avea de trecut prin nervi şi emoţii ce se vor consuma în legătura cu averea, cu patrimoniul lor sau al familiei, Alţii, dacă nu se activează această latură, pot fi răvăşiţi de amintiri, de sechelele unor moşteniri, într-un plan psihic sau strict fiziologic, cu conotaţie medicală. Se mai pot instala conflicte deschise între cei tineri şi părinţi care pleacă de la stilul de viaţă şi felul în care răspund solicitărilor familiei şi până la marile chestiuni de solidaritate sau concepţie despre bani, avere, fericire, politică. în principal, contextul astral ia în colimator conflicte vechi pe care le reactivează, deschide răni noi şi subiecte ori adaugă motive noi la rupturi familiale mai vechi. Mai există o ipostază ca toate acestea să se reflecte în viaţă publică ce este supusă comentariului, oprobriului sau anchetelor şi posibilelor sancţiuni. într-un anume fel, unii Vărsători vor trage ponoasele familiei din care provin, chiar dacă nu merită asta.
Horoscop urania Peşti
Moment crucial pentru aceşti nativi: parcă ar fi declaraţie de război.
Viaţa lor devine cu fiecare zi, cu care se îndreaptă spre 25 aprilie, un lung şir de somaţii, interpelări, interogări, provocări la dialog, replici ce se cer rezolvate sau anihilate, la rândul lor, printr-o ripostă. Casa comunicării devine conflictuală nu pentru că zodia Taurului ar fi cea care i-ar împinge spre conflicte verbale sau spre conflicte soluţionate exclusiv pe cale orală ci pentru că Soarele lor, făcând trigoane cu Saturn, cu Luna, cu aspectul însuşi de Lună plină şi cu eclipsa, primeşte o greutate în plus, chiar dinspre Scorpion care îl obligă să îşi reamintească, să se supere, să se necăjească şi, în final, să-şi iasă din sărite. Două case – a Ill-a şi a IX-a – ce-l provoacă pe oricare nativ, indiferent de vârstă, preocupări sau educaţie să nu se poată abţine. Nu e doar provocarea e de vină ,mai e şi micul demon interior care nu le dă pace şi-i pune să facă afirmaţii care toarnă gaz peste foc. Situaţia, indiferent care ar fi ea, şi indiferent de partea cui ar fi dreptatea şi vinovăţia, se construieşte ca un atac permanent îndreptat către Peşte. Iar acesta nu are cum să nu riposteze. Un lucru este dar: nu riposta face pacea şi nu duelurile verbale sau conflictele sonore rezolvă chestiunea. în al doilea rând, multe dintre aceste provocări sunt destul de naive şi de neimportante aşa că, mult mai înţelept, ar fi ca aceştia să se retragă aristocratic în spatele tăcerii şi să ignore totul.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI