Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Berbec 27-2 Februarie 2013

Postat de Urania Horoscop On 26 - January - 2013

Urania Horoscop Berbec – Pasul Fortunei Berbec

Horoscop Urania Berbec 27-2 Februarie 2013

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania in ce-a mai de succes emisiune de astrologie din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 27-2 Februarie 2013. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-2 Februarie 2013. Pasul Fortunei Berbec 27-2 Februarie 2013

Horoscop Urania Berbec – Pasul Fortunei Berbec

Săptămâna cuprinsă între 13 şi 19 ianuarie este, pentru cei care s-au născut în zodia berbecului, ultima perioadă a acestui de an, încărcată prin semnificaţiile ce vin dinspre capricorn, adică dinspre casa a 10-a.

În seara zilei de 19 , ultimul repere al analizei noastre săptămânale, soarele vă paşii în zodia vărsătorului . Acest eveniment se va produce la orele 23 şi 52 de minute, motiv pentru care nu se i-a în calcul acesta strămutare, pentru cele 8 minute ale zilei care urmează să se încheie. Soarele nu poate să creeze evenimente semnificative, ceea ce înseamnă că abia săptămâna viitoare vom putea vorbi de această modificare de statut solar. Prin urmare, întreaga săptămână, rămân atât cu soarele, cât şi cu planeta Mercur, în capricorn, alături de Venus şi Pluton. Încă o precizare:planeta mercur va părăsi şi ea, tot în seara zilei de 19 ianuarie, semnul capricornului, intrând în vărsător, eveniment care se va produce la orele 22 şi 52 de minute, ceea ce înseamnă că şi din perspectiva planetei Mercur, capricornul este bine locuit şi este temeinic influenţat de acesta cvadratura riposta astrală. Pentru cei născuţi în berbec, ar trebui deci, ţinând cont că urmează două modificări de poziţii astrale, începând cu ziua de 20 ianuarie, să i-a aminte la tot ceea ce presupune dialog, discuţie, propunere, tranzacţie, informaţie, părere, sau declaraţie pe care o fac ei sau poate o fac ceilalţi în avantajul său detrimentul lor cu privire la meserie şi cariera. Soarele le spune că mai au posibilitatea să fie activi, energici şi puternici. După 20 ianuarie, acest loc important pe harta lor, va fi uşurat atât de impulsuri cât şi de complicaţiile pe care aceste ar putea să le producă. Rămâne , aşadar, să îşi desfăşoară activitatea în structura astrală care nu le este străină.Este cea care de aproximativ 2 săptămâni , în aceste repere operează nişte evenimente şi controlează nişte stări de spirit sau nişte impresii ,ori nişte atitudini pe care nu trebuie decât să le analizeze şi dacă sunt bune să le continue, dacă nu să le oprească ori, să le nuanţeze. Întreaga săptămână este sub semnul unui tranzit al lunii, care operează pe segmentul peşti,berbec şi taur, iar în seara zilei de 19 ianuarie, luna va face o poziţie cu Saturn în scorpion. Este o combinaţie destul de nefastă, cel puţin cu privire la bani sau la acel echilibru la rezerva bănească ,ori chiar la fondul imobiliar, cel imobil care începe să fie puţin atacat.Puţin sau puţin mai mult, în funcţie de viaţa fiecăruia, de banii pe care îi are sau de averea pe care o deţine. Mici evenimente personale care pot să aducă informaţii utile, dar nu de primă mână sau nu de prim rang , ci mai mult un sfat înţelept, un gând bun, o sugestie inteligenta. Multe dintre aceste situaţii care ţin de o conversaţie, de o întâlnire, de o împrejurare, pot să le dea unora dintre nativi, pe mai departe, o idee ce poate să fie dezvoltată în plan personal.

Afla cursul vietii,cum vei sta pe plan financiar!Fi pregatit pt ceea ce urmeaza in saptamana viitoare!
Vrei să fi anunţat de fiecare dată când este actualizat Horoscop Urania Berbec ?
Adaugă Adresa de Messenger Horoscop_Urania1
Şi te voi anunţa de fiecare dată când este actualizat Horoscop Urania Berbec!

.
Taguri:Horoscop Urania Berbec,Previziuni Urania Berbec,Berbec Urania,Horoscop Urania Berbec,Horoscop Berbec,Berbecul,Zodia Berbecului,Horoscop Urania Berbec,Pasul Fortunei Berbec,Horoscop Urania Berbec

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI