Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Berbec August 2013

Postat de Urania Horoscop On 1 - August - 2013

Horoscop Urania Lunar – Berbec / August 2013

Horoscop Lunar Berbec August 2013

Horoscop Lunar Berbec antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Luna Nouă de pe 6, din Leu, casa a cincea, face ca luna august să fie potrivită pentru o scurtă excursie de familie într-o rezervaţie naturală, pe o plajă sau într-un parc tematic. Şi dumneavoastră, şi copiii vă veţi distra la fel de bine, iar timpul petrecut împreună vă va rămâne în amintire. Această Lună Nouă favorizează şi idilele, astfel încât s-ar putea să întâlniţi o persoană specială. Dacă aveţi deja o relaţie, planificaţi câteva seri speciale petrecute în doi.

Horoscop Lunar Berbec relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: La fel ca luna trecută, şi în august faza de Lună Plină are loc în Vărsător, casa a unsprezecea, pe data de 21. Prieteniile continuă să se afle pe primul plan şi veţi avea ocazia să participaţi la toate întâlnirile cu vechii amici pe care le-aţi ratat în iulie. Luna Plină activează planeta Mercur, aflată în Leu, aşa că veţi fi pe aceeaşi lungime de undă cu prietenii şi veţi putea stabili uşor legături cu oameni noi, mai ales prin intermediul activităţilor desfăşurate de copiii dumneavoastră.

Horoscop Lunar Berbec banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes: La serviciu, treaba va merge destul de bine cam toată luna. Până pe 15, Venus tranzitează Fecioara, casa a şasea, fiind urmată de Soare şi de Mercur care vor intra în această zodie pe 22 şi pe 24. Dacă vă rezervaţi timp pentru clarificarea direcţiilor şi a proiectelor, nu veţi înşela aşteptările colegilor, în caz contrar, s-ar putea întâmpla ca o anumită persoană să dea vina pe dumneavoastră. Fiţi meticulos.

Horoscop Lunar Berbec turbulente planetare

Horoscop Lunar Berbec Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Pe 16, Venus intră în Balanţă, casa a şaptea. Deşi, în general, acest tranzit favorizează relaţiile, e posibil să vă treziţi prins la mijloc în ultima săptămână din august, atunci când Venus formează un aspect conflictual cu mai multe planete. Păstraţi-vă obiectivitatea cât puteţi mai bine şi căutaţi soluţia prin consens şi compromis.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2, 7,9,10,15,16,24,29

Zile nefavorabile: 3,11,17,18, 23,28, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / August 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI