Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Berbec August 2013

Postat de Urania Horoscop On 1 - August - 2013

Horoscop Urania Lunar – Berbec / August 2013

Horoscop Lunar Berbec August 2013

Horoscop Lunar Berbec antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Luna Nouă de pe 6, din Leu, casa a cincea, face ca luna august să fie potrivită pentru o scurtă excursie de familie într-o rezervaţie naturală, pe o plajă sau într-un parc tematic. Şi dumneavoastră, şi copiii vă veţi distra la fel de bine, iar timpul petrecut împreună vă va rămâne în amintire. Această Lună Nouă favorizează şi idilele, astfel încât s-ar putea să întâlniţi o persoană specială. Dacă aveţi deja o relaţie, planificaţi câteva seri speciale petrecute în doi.

Horoscop Lunar Berbec relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: La fel ca luna trecută, şi în august faza de Lună Plină are loc în Vărsător, casa a unsprezecea, pe data de 21. Prieteniile continuă să se afle pe primul plan şi veţi avea ocazia să participaţi la toate întâlnirile cu vechii amici pe care le-aţi ratat în iulie. Luna Plină activează planeta Mercur, aflată în Leu, aşa că veţi fi pe aceeaşi lungime de undă cu prietenii şi veţi putea stabili uşor legături cu oameni noi, mai ales prin intermediul activităţilor desfăşurate de copiii dumneavoastră.

Horoscop Lunar Berbec banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes: La serviciu, treaba va merge destul de bine cam toată luna. Până pe 15, Venus tranzitează Fecioara, casa a şasea, fiind urmată de Soare şi de Mercur care vor intra în această zodie pe 22 şi pe 24. Dacă vă rezervaţi timp pentru clarificarea direcţiilor şi a proiectelor, nu veţi înşela aşteptările colegilor, în caz contrar, s-ar putea întâmpla ca o anumită persoană să dea vina pe dumneavoastră. Fiţi meticulos.

Horoscop Lunar Berbec turbulente planetare

Horoscop Lunar Berbec Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Pe 16, Venus intră în Balanţă, casa a şaptea. Deşi, în general, acest tranzit favorizează relaţiile, e posibil să vă treziţi prins la mijloc în ultima săptămână din august, atunci când Venus formează un aspect conflictual cu mai multe planete. Păstraţi-vă obiectivitatea cât puteţi mai bine şi căutaţi soluţia prin consens şi compromis.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2, 7,9,10,15,16,24,29

Zile nefavorabile: 3,11,17,18, 23,28, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / August 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI