Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Berbec Decembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 30 - November - 2013

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Decembrie 2013

Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2013

Horoscop Lunar Berbec antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Dacă aţi făcut economii şi căutaţi o casă sau speraţi s-o vindeţi pe cea în care locuiţi, dorinţa dumneavoastră s-ar putea concretiza luna aceasta graţie aspectului favorabil realizat de Jupiter, aflat în Rac, casa a patra, şi Saturn, care tranzitează Scorpionul, casa a opta. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul unei moşteniri sau al unui contract de asigurări. Acest duo planetar favorizează renovarea casei şi vacanţa de sărbători petrecută împreună cu prietenii şi familia.

Horoscop Lunar Berbec relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Marte intră pe 7 decembrie în Balanţă, casa a şaptea. Această influenţă poate duce la o stare de nervozitate, nerăbdare şi la neînţelegeri cu cei apropiaţi. Fiţi conştient de această tendinţă mai ales în ultima săptămână a lui decembrie, când este posibil un conflict la serviciu. Pe de altă parte, prezenţa lui Marte în acest sector este extrem de favorabilă momentelor pasionale petrecute alături de partenerul de viaţă. între 5 şi 24, Mercur se va afla în Săgetător, casa a noua, şi va aduce cu sine o sporire a contactelor cu persoane aflate la distanţă. Veţi avea relaţii strânse cu rudele şi vecinii în săptămâna de după Luna Plină de pe 17 decembrie, din Gemeni, casa a treia.

Horoscop Lunar Berbec banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Luna aceasta, problemele băneşti sunt la ordinea zilei. în primele trei zile din decembrie, cu Mercur în Scorpion, casa a opta, aţi putea avea oportunitatea de a câştiga nişte bani suplimentari pentru cadourile de sărbători.

Horoscop Lunar Berbec turbulente planetare

Horoscop Lunar Berbec Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Tensiunea din sectorul carierei creşte din cauza aspectului format de Uranus din zodia dumneavoastră natală şi Pluton din Capricorn, casa a zecea. Reţineţi că totul se referă la căutarea libertăţii şi a independenţei; s-ar putea ca schimbarea carierei să nu vă satisfacă aceste dorinţe.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,5,9,14, 22,26,27

Zile nefavorabile: 4,10,11,18,25,30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Decembrie 2013


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI