Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 26-2 Decembrie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Decembrie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Berbec Ianuarie 2013

Postat de Urania Horoscop On 10 - January - 2013

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Ianuarie 2012

Horoscop Lunar Berbec Ianuarie 2013

Horoscop Lunra antaje-planetare-2013

Horoscop Lunra Avantaje planetare.

Luna aceasta, veţi avea parte de noroc şi de veşti bune graţie aspectelor planetare favorabile datorate lui Jupiter, aflat în Gemeni, casa a treia. Un prieten sau un coleg de serviciu vă poartă noroc la începutul sau la sfârşitul lui ianuarie. Zilele din jurul datei de 22 vor fi pline de optimism, chiar de entuziasm în privinţa viitorului.

Horoscop Lunra Berbec relatii-dragoste-2012

Horoscop Lunra Relaţii.

RELAŢII: Cu Marte în Vărsător, casa a unsprezecea, prietenii vă vor stimula gândirea şi vă vor motiva să realizaţi lucruri importante. Cereţi-le idei despre cea mai bună modalitate de a vă implementa planurile personale sau legate de carieră şi obţineţi prin intermediul lor noi contacte. în general, vă puteţi aştepta la o viaţă socială trepidantă, plină de oportunităţi de lărgire a cercului de cunoştinţe.

Horoscop Lunra banii-si-succes

Horoscop Lunra Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Saturn, aflat în Scorpion, casa a opta, va intra în conflict cu câteva planete şi cu Luna Plină din Leu, casa a cincea, de pe 25 ianuarie. în consecinţă, aspectele financiare vă vor solicita atenţia către sfârşitul lunii. întocmiţi o versiune redusă a bugetului anual care să includă economii regulate, reducerea datoriilor şi alocarea unor sume moderate pentru distracţii. Economiile sunt deosebit de importante, deoarece pot apărea cheltuieli suplimentare legate de copii.

Horoscop Lunra turbulente planetare

Horoscop Lunra Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Luna Nouă din Capricorn, casa a zecea, care va avea loc pe 11 ianuarie, este favorabilă carierei, iar o vizibilitate crescută vă va plasa în centrul atenţiei. Asiguraţi-vă însă că motivele sunt cele corecte. Aspectele planetare dificile din prima jumătate a lunii ar putea fi atât de conflictuale, încât vă veţi simţi tentat să vă împăcaţi cu situaţia dată. Gândiţi-vă bine. Nu vă grăbiţi.

Horoscop Lunra Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 5,8, 9,13,16,21,22, 23

Zile nefavorabile: 2,4, 6,10,12,14,24

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Ianuarie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Decembrie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.11.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI