Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Berbec Iulie 2013

Postat de Urania Horoscop On 29 - June - 2013

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Iulie 2013

Horoscop Lunar Berbec Iulie 2013

Horoscop Lunar Berbec antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: O aliniere norocoasă a planetelor Jupiter, Saturn şi Neptun vă poate aduce un cadou de familie, o moştenire, un contract de asigurare sau un preţ excelent dacă vreţi să cumpăraţi ori să vindeţi o proprietate. Din nou, fiţi moderat dacă faceţi un împrumut, deoarece puteţi exagera cu uşurinţă. Planurile şi deciziile legate de gospodărie sau de familie, care până acum au fost blocate, se vor urni după ce Mercur va reveni, pe data de 20, la mişcarea directă.

Horoscop Lunar Berbec banii-si-succes

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Luna Plină de pe 22 iulie din Vărsător, casa a unsprezecea, vă va pune în legătură cu prietenii şi va scoate în evidenţă activităţile de grup – organizaţii sau lucrul în echipă la locul de muncă. Majoritatea prieteniilor vor fi reconfortante sau chiar dătătoare de speranţe, însă cel puţin una vă va face să vă întrebaţi de ce aţi vrut ca persoana respectivă să facă parte din viaţa dumneavoastră. Un diferend legat de sistemul de valori poate atrage după sine sfârşitul unei relaţii romantice.

Horoscop Lunar Berbec banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Entuziasmul dumneavoastră legat de serviciu se va reînnoi începând cu data de 22, când Venus pătrunde în Fecioară, casa a şasea. Profitaţi de această perioadă pentru a vă consolida relaţiile de la locul de muncă, inclusiv cu factorii de decizie, însă e bine să vă retrageţi dacă cineva încearcă să vă facă părtaş la problemele proprii. Indiferent dacă e vorba de subiecte personale sau legate de afaceri, există pericolul ca vina să cadă asupra dumneavoastră.

Horoscop Lunar Berbec turbulente planetare

Horoscop Lunar Berbec Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Aveţi grijă de casă spre sfârşitul lunii, atunci când Marte, aflat în Rac, va intra în conflict cu mai multe planete. Un optimism exagerat ar putea declanşa un accident dacă nu puneţi pe primul plan siguranţa proprie. Nu exageraţi atunci când lucraţi cu diverse unelte, în bucătărie ori dacă vă urcaţi pe vreo scară. Recurgeţi la prudenţă şi în prima săptămână din iulie.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 5,10,11,17,19,23, 26, 28

Zile nefavorabile: 2,7,9,14,15,21,27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Iulie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI